Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez edorka Przyznam szczerze, że "rura" nie przemówiła do mnie ale stokrotka Twoja jest prześliczna ... Jasne, że stokrotka ładniejsza od rury ale są gusta i guściki :-P Cytat: Zamieszczone przez henry1 ... w czerwcu nadejdzie.:mrgreen: E tam! W czerwcu to już będzie jesień :|
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Jasne, że stokrotka ładniejsza od rury ale są gusta i guściki :-P E tam! W czerwcu to już będzie jesień :| Ja poczekam na lepsze światło u Ciebie i wysyp helmuth'owychfot.
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Jasne, że stokrotka ładniejsza od rury ale są gusta i guściki :-P E tam! W czerwcu to już będzie jesień :| rura sama w sobie jest jak najbardziej ok i nawet mi sie podoba ale nie komponuje mi się z otoczeniem a w czerwcu to będzie lato ;-)
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Ja poczekam na lepsze światło u Ciebie i wysyp helmuth'owychfot. Takich? Załącznik 109292
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Takich? Skąd Wiedziałeś??:shock: Dokładnie! :-D
elegancko :-)
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Skąd Wiedziałeś??:shock: Masz taki gust wypaczony, łatwo zgadnąć :razz:
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Masz taki gust wypaczony, łatwo zgadnąć :razz: Paczy w te monitory i paczy, to się wypaczył :p
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Takich? Załącznik 109292 A już myślałem, że wieżowców brakło :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip A już myślałem, że wieżowców brakło :roll: Koniec kryzysu - nowe rosną...