Witam
558 bardzo, bardzo mi się podoba. Nie dość, że świetne technicznie to jeszcze bardzo przyjemne w odbiorze.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
558 bardzo, bardzo mi się podoba. Nie dość, że świetne technicznie to jeszcze bardzo przyjemne w odbiorze.
Pozdrawiam
559 - na nowym pleksowym stoliku?
Dokładnie. :DCytat:
Zamieszczone przez ziemia01
559 pieski super a najbardziej widzi mi się ten w środku co pięknie ziewa w sumie bardzo milusińskie zdjęcie, 560 fajnie, że jeszcze mała więc się trochę pocieszysz ale jak wylata z domu to boli, sądzac po kadrze tym i innych jest to oczko w głowie. Pozdrawiam.
W skrytości ducha imaginuję sobie, że zostanie starą panną ;) .Cytat:
Zamieszczone przez Wiejo
Kolejne zdjęcie:
561
Słodkie.
Dwie młodziutkie buźki i cztery młodziutkie łapki.
Na rączkach dziewczynki są ślady po spotkaniach z łapkami pieska?
Piękny portret dziewczynki i jej ulubieńca.
Udana fotka. Kolorki w sam raz, fajny kadr.
To ślady po starciu z młodszym bratem. Na zmianę - leją się i kochają.Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
561 bardzo fajne klimatyczne zdjęcie. Córa powinna być z niego zadowolona. Chyba ciężko się będzie dzieciakom roztać z pieskami ... no chyba, że za rok znowu :)
P.S.
oprócz starcia z bratem widać, że lubi rysować :) mój w tym miejscu zbiera pieczątki ze schronisk :D i oczywiście musi mieć na dwóch łapkach.
Dziękuję za komentarze.
"Bułkę przez bibułkę".
562
562 Piękną mamy niedzielę!
Kolejne zdjęcie:
563
Witam
Ostatniego zdjęcia jeszcze nie "przestudiowałem", za to portret córki świetny. Przyznam, że patrzę na niego z pewną dozą... zazdrości. Również mam córkę (naturalnie "oczko w głowie" taty) i bardzo mi trudno zrobić jakiś wyjątkowo dobry portret. Zwłaszcza, że bardzo lubi uciekać sprzed obiektywu.
Pozdrawiam
Dzięki za wpis. Kolejne zdjęcie:
564
562 - SUPER! Te roześmiane buzie wychylające się w stronę pana :)
To prawda, 562 jest świetne. To zdjęcie "żyje". Następne dwa jakoś bez rewelacji.
Dodam jeszcze, że podoba mi się, że akurat w tym wypadku zostawiłeś kolor, brązy - żadne tam kolorystyczne szaleństwo ale fajnie ze sobą grają.
Dziękuję za komenty.
565
Znów ta wybrakowana kolorystyka :/
nie wiem czy mi sie wydaje czy nie ale chyba deczko ostrość uciekła a szkoda bo złapane fachowo.. i ta minka :)
561 - czarujący ciepłem i uczuciem dziecięcy portrecik, 562- inteligent a zapomniał założyć serwetę na okruszki aż twarze z plakatu się ożywiły, 563 - slepa miłośc a co zostanie po zdjęciu okularów a poza tym jak tak bez popatrzenia w oczy, 564 - rodzinny portrecik z którego wynika, ze córeczka jest trudniejsza do opanowania i ma większy temperament, 565 - pomimo, że w wózku piesek nie wygląda na zadowolonego, 566 też rodzinny lecz nie wiem czym zainteresowałeś córeczkę, że z ciekawością spojrzała w obiektyw, synek ma na obu wielką ciekawość w oczach i jakby chęć dokładniejszego poznania. Pozdrawiam.
Piesek przestraszony... dzieci przestraszone... musisz strasznie wygladac, fajne i ciekawe fotki.
Wyglądam jak przez okno. ;)Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Fotki ładniusie ale Rafale, gdzie street? plis. Muszę mieć się od kogo uczyć.
Pozdrawiam
Grzesiek
Rafał,
Nie mogę nie pochwalić podwójnego portretu dzicięcego. Wykorzystujesz swoje niezłe doświadczenie reporterskie w jak najbardziej godnym polecenia celu - fotografowanie najbliższych - wykonujesz, to co milony pstrykaczy na świecie, ale robisz to, jak ułamek promila promila z tych miionów, wiedząc w którym miejscu stanąć i kiedy nacisnąć spust, aby fotka niosła przekaz nie tylko o Twoich dzieciach, ale o dzieciach w ogóle i była oryginalna, przez Ciebie "wymyślona". Portrety w akcji, to dla Ciebie owocna dziedzina.
Ileż emocji, radosnegpo napięcia jest w tych twarzyczkach, ile interakcji siostrzano-braterskiej, ile ufności, ciekawości.
Tło zbyt krzyczące, ale moim zdaniem to zupełny drobiazg na portretach dziecięcych.
Pzdr, TJ
Dziękuję bardzo za komentarze.
Tło to malunki naścienne w pokoju bałaganiarzy, czyli moich bachorzyków. Własnoręcznie, pracowicie przeze mnie naniesione.Cytat:
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
Ostatnio nie mam czasu na rajdowanie po mieście. Pochłonęła mnie nowa (a właściwie stara, ale odgrzana) pasja - prawdziwe BW, Olympus OM-1, porządny film Ilforda (albo Kodaka), koreks, wywoływacze, utrwalacze itd.
Czytam biadolenie o E3 nienerwowo potrząsając koreksem i myślę sobie: "ludziska chyba powariowali".
Tymczasem kolejna fota:
567
Rafał, nigdy nie skomentowałem jeszcze żadnego zdjęcia. Czuję wewnętrzny opór przed publicznym ocenianiem innych. Niemniej, zaglądając do Twojej galerii jeszcze nie zdarzyło się, żeby któreś zdjęcie mnie rozczarowało.
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota uliczna (kliknijcie proszę na zdjęcie):
568
Fajne zdjęcie. I tyle. W mojej ocenie jest dobrze, ale tak samo dobrze jest u Ciebie od dłuższego czasu. Czekam na coś naprawdę wyjątkowego :)
Bardzo dobrze.
Prawdziwy "street fighter" z Ciebie ;)
568 - Łał
sierść konia wygląda jak aksamitna, tylko podejść i pogłaskać :-) :-)
Dobre. Pozytywne :)
568-świetnie złapane,nawet nie trzeba do fryzjera chodzić :mrgreen: :mrgreen: .
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
569
podczas rozmowy tak przebierać nogami i zastygnąć w pełnej oczekiwania pozie. Intrygujące z kim rozmawia. Pozdrawiam.
Zamawia taxi ,bo już nie może wytrzymać. :mrgreen: :mrgreen:
569 jest świetne :) Bardzo mię się podoba, ze względu na kolorystykę i grę pustą przestrzenią. Jedyne co mi przeszkadza, to ta nieostrość/jasność po obu stronach krawężnika. Dziwne to. Ta fotka coś mi przypomniała :) Nieźle się zgrało: kolor ubrania, motyw telefoniczny, sceneria... :)
Pzdr
Kolorystyka tej fotki jest świetna.
Panie też ubrana jest niczego sobie, nawet torebka pasuje jej do fryzury ;)
PS
Małe, (nie)dyskretne pytanie:
Rafał, czy codziennie szukasz tematów na ulicach?