Mnie się podobają mazaje i wineta mi nieprzeszkadza, widać autor tak chciał, a może jako, że rozgorzała dyskusja nad pracami należy napisać artysta :)
Wersja do druku
Mnie się podobają mazaje i wineta mi nieprzeszkadza, widać autor tak chciał, a może jako, że rozgorzała dyskusja nad pracami należy napisać artysta :)
Stoję przed poważnym dylematem. Sprzedać aparat w diabły czy jeszcze coś próbować. Vena mnie opuściła zupełnie i wrócić nie ma zamiaru. Może wysłać trzeba aparat na urlop. Bo babole sadze niem okrutne :-) Może choć trochę narracją nadrobię :-)
Rzućcie proszę okiem i co Wy na to? Czy podoba się Wam taka obróbka?
Zdjęcia z Dni Nato. W zasadzie na tym pokazie chciałem być najbardziej. Frecce Tricolori. Samoloty to Aeromacchi MB-339.
GG238 - Nadciągają. Na początku pokazu maszynom towarzyszy, odtwarzany hymn włoski. "Fratelli d'Italia..."
Załącznik 182870
GG239 - Solista
Załącznik 182871
GG240 - Grupowo bez solisty. W tle muzyka :-) : "Stringiamci a coorte, siam pronti alla morte, siam pronti alla morte, l'Italia chiama."
Załącznik 182872
GG241 - Solista wyskakuje "znikąd". Tu już kończy się hymn (cały, wszystkie zwrotki) i zaczyna się odtwarzać Andrea Bocelli :-)
Załącznik 182873
GG242 Końcowy przelot. Wielkie tadaaaammm... i Bocelli kończy swoje "Time to say goodbye" :-)
Załącznik 182874