242 takie klarowne - tak patrze na wszystkie foty łosi i ich twarze jakieś smutne nie da się z nich nic wyczytać ale chyba nie są agresywne ; )
Wersja do druku
242 takie klarowne - tak patrze na wszystkie foty łosi i ich twarze jakieś smutne nie da się z nich nic wyczytać ale chyba nie są agresywne ; )
Raczej nie. Zależy od paru czynników. Są takie które się boją, są ciekawskie i zdarzają się też agresywne. Nie polecam przecięcia drogi między klępą i łoszakiem :wink:
Łosie mimo dużych oczu bardzo słabo widzą. Słyszą za to doskonale. Miałem parę takich sytuacji, że pozwalały dość blisko podejść i po kilkunastu sekundach nerwowo na mnie reagowały. Jak widzę, że mnie widzi, idzie w moim kierunku i do tego kładzie uszy biorę nogi za pas :grin:
łosie zawsze są takie- poprawiające humor:)
Jesienią w Parku Młocińskim odbyły się zawody psich zaprzęgów. Stanąłem więc na trasie. Byłem przekonany, że zobaczę rasy które jednoznacznie kojarzą się z tą pracą. Były huski, malamuty, ale były też inne :wink:
245. Zrobiłem wielkie oczy jak zobaczyłem kobietę biegnącą z hartem rosyjskim(borzoj)
Załącznik 139467
246. Były też "wściekłe" psy:)
Załącznik 139468
247. Niektórym średnio się chciało.
Załącznik 139470
248. W tandemie.
Załącznik 139472
249. I grupie
Załącznik 139473
Fajna, bardzo fajna seria :) A pysk mi się roześmiał na "wściekłego psa" :mrgreen:
zdjęcia z łosiami - uuuu!!!! rewelka.