Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
No tak, jak się nie ma w domu prysznica, to trzeba jeździć nad morze. :mrgreen: Fajne fotki. :grin:
to było kilka lat temu, ale pamiętam jak dziś - te chłopaki w przerwie między falami weszli na podstawę latarni, zaraz przyszła fala co zakryła całą latarnię. zeszli na dół, przechodzili obok mnie, wszystko co mieli na sobie było przemoczone, woda ciekła z nich jak z prysznica:mrgreen:. nawet ich to cieszyło. na pewno było niebezpiecznie i mogło skończyć się tragedią
---------- Post dodany o 20:41 ---------- Poprzedni post był o 20:39 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
Fotki super, ale szkoda, że bez exifów.
tam gdzie daję fotki do zmniejszenia standardowo wycinają. jak cię coś interesuje pisz na pw
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
znów całkowita zmiana tematu
Ależ, w wodospadowych była woda i tu jest woda. Wszystko w temacie, tylko tam się lało z góry, a tu wali z dołu. A fotki fajne, na Sopockim molo fajnie jest jak takie fale są i się próbuje przejść tymi dolnymi "pomostami" ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
Fotki super, ale szkoda, że bez exifów.
Nie opowiadaj, w exifie stoi jak byk:
Data wykonania: 2013-12-07
Opis: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nie opowiadaj, w exifie stoi jak byk:
Data wykonania: 2013-12-07
Opis: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
O to Stoi jeszcze ze sRgb i ze W peesie na aspirynie grzebane:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ponieważ jestem zupełnie zielony w robieniu zdjęć ze świadomością :wink: to ciekawią mnie parametry wykonania zdjęcia, rodzaj obiektywu itp.
Fajne mokre zdjęcia :) eeech, u mnie Xawery trochę dmuchał, ale to był pryszcz w stosunku do północnej Polski
Z przyjemnością nadrobiłem zaległości w twoim wątku abirze. Widoki z Turcji zwłaszcza wodospady wspaniałe. Ksawery nieźle pokazany. Rozumiem, że kąpiel była raczej nie wskazana :)
Nadrobiłem zaległości i powiem, ze piękny ten wąwóz ze zdjęć 149-155. Serie 164-167 i 168-171 też bardzo fajne.
No, ale na 176 to jednak ten żywioł widać.
1 załącznik(ów)
dziękuję za wpisy.
właśnie przeglądam swoje zdjęcia i trafiłem na takie jesienne spokojne, i nie w kolorze - co często się nie zdarza, co by odpocząć od wody i wiatru:roll:
można by powiedzieć, grzybobranie łączy pokolenia
177.
Załącznik 106374
Cześć Abir,
Wodospady miłe w odbiorze, ładne to to.
Władysławowo dokumentacyjnie OK.
Grzybobranie - niby jesienne, ale nie czuć, niby grzybobranie ale tylko z nazwy, niby łączy pokolenia - ale równie dobrze to mogą być dziadkowie z wnuczkiem, bez etapu pośredniego... ale na pewno zdjęcie ma dla Ciebie wartość sentymentalną i do tej szuflady można je wrzucić.
pozdrawiam,
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
znów całkowita zmiana tematu
kilka fotek z sobotniego wyjazdu do Władysławowa. Chciałem zobaczyć resztki Ksawerego. co prawda wiatr ucichał lecz w strefie przybrzeżnej nadal było około 8 Bft. moc fal była ok ale zawiódł kierunek wiatru. Północno - zachodni wiatr nie sprzyjał we Władku spektakularnym zjawiskom
172.
Załącznik 105975
173.
Załącznik 105976
174.
Załącznik 105977
175.
Załącznik 105974
dla porównania inny kierunek wiatru i już lepiej, choć siła troszkę większa
176.
Załącznik 105982
Wladyslawowo jak tak wieje z N do E to jest ciezko na wejsciu i wyjsciu, port jest zamkniety.
Rozgwiazdy na falochronie tylko czekaja na nierozwaznych....