Odp: barmichal76 - moje fotografie
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ja się tak dałem nabrać, że chciałem wcisnąć przycisk do otwierania drzwi i monitor z biurka przez to zrzuciłem. Michał wisisz mi za monitor ;)
Extra, jak znam życie to pewnie taki 40", co?
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Extra, jak znam życie to pewnie taki 40", co?
Mało znasz życie. To jest wersja eksperymentalna 800 calowa z opcją, że oczy wychodzą za uszy ;). Jest bezcenny ;)
Ciesz się, że to nie Sapphiron przyciskał :D
P.S. Fajny kadr.
2 załącznik(ów)
Dzięki za wizyty.
@CzarMaX - przy moim monitorze jak za długo posiedzę, to mi oczy z orbit wychodzą. To mamy podobne??? :)
Mam jeszcze dwa z lotniska:
146 - Pod prądem
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1361449009
147 - Miś
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1361448998
Załącznik 81852Załącznik 81851
Pozdr
Dziecięce zabawy. Oby dwa przedstawiają fajne scenki z życia lotniska ale bardziej podoba mi się to z panną z misiem na głowie chociaż może mogłeś więcej miejsca na górze zostawić :).
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ja się tak dałem nabrać, że chciałem wcisnąć przycisk do otwierania drzwi i monitor z biurka przez to zrzuciłem. Michał wisisz mi za monitor ;)
oftopica zrobię, ale po komentarzu CzaRmaXa przypomniała mi się scenka, gdzieś na przystanku, gdy pewna pani była ogromnie zbulwersowana tym, że tramwaj jej drzwi nie otworzył choć ona z całych sił naciskała taki wielki pomarańczowy kierunkowskaz....
ps. fotki fajne :)
Cytat:
Zamieszczone przez
jan_s
ona z całych sił naciskała taki wielki pomarańczowy kierunkowskaz....
Ps. Fotki fajne :)
hahaha :D
Wysłowię się górnolotnie, ale nie da się ukryć, że to miś na miarę naszych czasów. Biorąc pod uwagę wiek "modela"("modelki"?) to może należałoby nawet stwierdzić, że to "miś naszych marzeń", "miś lepszego jutra" (146 też fajne :wink:).
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Wysłowię się górnolotnie, ale nie da się ukryć, że to miś na miarę naszych czasów. Biorąc pod uwagę wiek "modela"("modelki"?) to może należałoby nawet stwierdzić, że to "miś naszych marzeń", "miś lepszego jutra" (146 też fajne :wink:).
Ja to ostatnimi czasami zauważam, że Ty musisz brać jeszcze lepszy koks niż ja ;):D
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
...z całych sił naciskała taki wielki pomarańczowy kierunkowskaz....
Piękne :)
---------- Post dodany o 15:22 ---------- Poprzedni post był o 15:20 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
...bardziej podoba mi się to z panną z misiem na głowie chociaż może mogłeś więcej miejsca na górze zostawić :).
Panna była płci męskiej :) Ciąłem na górze bo rozpraszające nogi innych pasażerów były...
---------- Post dodany o 15:23 ---------- Poprzedni post był o 15:22 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Tak się teraz przyglądam i nie jestem pewien, czy to nie owca, a nie miś...
Wtedy kicha, bo "owca naszych marzeń" albo "owca lepszego jutra" to trochę nie teges...