Odp: bez tytułu - po prostu.
Z tych trzech ostatnich zdjęć, najdłużej pracowałaś na s025...Dla mnie troszkę za ostre światło z prawej....
Jedynie nie podoba mi się lekko plastikowa obróbka w porównaniu do dwóch towarzyszących
1 załącznik(ów)
Pozwoliłem sobie pobawić się z S25 i pozbyć jakoś tej prześwietlonej dłoni, która tak strasznie odciąga uwagę i mnie wyszło takie:
Załącznik 77549
Thomasso
Zdecydowanie lepiej, i już mi nic nie przeszkadza.
Dobra obróbka
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
S25 ciekawie i klimatycznie, choć znów ostrość nam z oczu sobie gdzieś poszła, niewiele ale jednak.
No i przejarania na dłoni. Ogólnie b. dobre i mi się podoba.
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Pozwoliłem sobie pobawić się z S25 i pozbyć jakoś tej prześwietlonej dłoni, która tak strasznie odciąga uwagę i mnie wyszło takie:
Załącznik 77549
Thomasso
Pracuję w dalszym ciągu na e520 w trybie manualnym nastawiam ostrość więc proszę o wyrozumiałość ;)
Czy podzielisz się tą techniką żeby "pozbyć jakoś tej prześwietlonej dłoni" ?
Dziękuje za komentarze :)
Rady zapisuję :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Mart_uszka
Pracuję w dalszym ciągu na e520 w trybie manualnym nastawiam ostrość więc proszę o wyrozumiałość ;)
Czy podzielisz się tą techniką żeby "pozbyć jakoś tej prześwietlonej dłoni" ?
Dziękuje za komentarze :)
Rady zapisuję :D
No jak to jak? Obciąłem część :) Bo tego prześwietlenia nie da się stłumić raczej już. Nawet z RAWa.
T.
Nie lepiej było już zostawić kadrowanie, a po prostu wymalowac wypalenie? takie kadrowanie "pogrubia" ciutke dłoń, ze tak to ujme, nie wiem czy wiesz co mam na mysli ;). reszta obróbki na plus! :D
Cytat:
Zamieszczone przez
eFiX
Nie lepiej było już zostawić kadrowanie, a po prostu wymalowac wypalenie? takie kadrowanie "pogrubia" ciutke dłoń, ze tak to ujme, nie wiem czy wiesz co mam na mysli ;). reszta obróbki na plus! :D
To rozumiem do mnie? :) Nie chciało mi się malować :-P Więc postanowiłem trochę usunąć zawadzający element.
Poza tym, oryginalne kadrowanie troszke zbyt centralnie.
T.
Bardzo ładne ostatnie trzy, jedyne czego mogę się czepić to zbyt mocno wygladzona cera-ale w sumie wampirzyca ma być jak z porcelany wiec jest fajnie:)
3 załącznik(ów)
A zeby nie bylo, że ja nic nie robie, pokazuję Wam ostatnie moje wypociny z następną Martą :)
Dziękuje za dotychczasowe komentarze... mam nadzieje że Wasze rady nie idą w las... Czy jak to się mówi :)))
S028.Załącznik 78148
S029.Załącznik 78149S030.Załącznik 78150
Zapraszam do komentowania :) Tudziez paluszkiem wytykniecia blędu :)