Odp: Wątek morski - zbiorowy
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
szkuner piękny...i te błękitne niebo....ktoś w galerii miał wątpliwości co do koloru....:roll:
To na pewno KTOŚ z Nikonem :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
To na pewno KTOŚ z Nikonem :mrgreen:
Dzis mija 10 lat jak dolaczylismy do grzebaczy przy tym "kajaku".Tu link http://de.wikipedia.org/wiki/Lisa_von_L%C3%BCbeck
Pewnie nie omieszkam wstawic kilku fotek niebawem z pokladu,z pod pokladu i pewnie z brzegu.
Od 14 dzis bede na pokladzie z aparatem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dzis mija 10 lat jak dolaczylismy do grzebaczy przy tym "kajaku".Tu link
http://de.wikipedia.org/wiki/Lisa_von_Lübeck
Pewnie nie omieszkam wstawic kilku fotek niebawem z pokladu,z pod pokladu i pewnie z brzegu.
Od 14 dzis bede na pokladzie z aparatem.
czyli będą dwa "aparaty".....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
czyli będą dwa "aparaty".....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nie,no.Om Em,apropo de fakto......Pelna kultura.Wysokie sfery,wspominki.O jaki slicny cwiek tu wbity.O tak,kolega ten z tylu go wbijal,wlasnorecznie-ostatkiem sily.Och,Ach,Jakie to podniecajace......i innego rodzaju glupawe zwroty elity kulturalnej bardzo.
a tak w ogóle.....skoro Mirek z Ciebie taki szkutnik (nie mylić ze szkodnikiem!! :mrgreen::mrgreen: ) to przydałbyś się na pokładzie sy Olympus...:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
a tak w ogóle.....skoro Mirek z Ciebie taki szkutnik (nie mylić ze szkodnikiem!! :mrgreen::mrgreen: ) to przydałbyś się na pokładzie sy Olympus...:lol:
Kurde,ja tam sprzatalem,jaki szkutnik.Tera tez ide salatki podawac,sprawdzac kto za kilwatera robi i jak dlugo.
Lisa von Lubeck...Mirek54 bedziesz za kolkiem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Lisa von Lubeck...Mirek54 bedziesz za kolkiem :)
noooo...też to chcę zobaczyć !!!! Miras !!!!!!!!!!!!!!! Prosimy !!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
fajny wątek, gratuluję pomysłu i dużej galerii w temacie. Mam pytanie, czy można tu zamieścić fotkę morską ale bez statku (bo na początku przeczytałem coś o lotnictwie i pustym niebie). A nie chciałbym być niegrzeczny:cool:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
fajny wątek, gratuluję pomysłu i dużej galerii w temacie. Mam pytanie, czy można tu zamieścić fotkę morską ale bez statku (bo na początku przeczytałem coś o lotnictwie i pustym niebie). A nie chciałbym być niegrzeczny:cool:
wątek jest otwarty !! więc wrzucaj.....a jak masz jakieś syrenki :mrgreen: to tym bardziej !!!!