1 załącznik(ów)
Odp: Macro - praca zbiorowa
Pensetnik dwuoki
Załącznik 108702
Mnie 4 i 5 ewewntualnie 9.
kadry a mniej mi sie podoba, kadry jakies takie na szybko, i ostre swiatlo.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Ostatnie najlepsze moim zdaniem.
Mi też najbardziej ta niebieskooka się podoba.
A ja mam inne paskudztwo, tylko że nie jest w zbyt malowniczej scenerii (siedzi .... bądź stoi :) ) na laczku, ale zdjęcie nie było planowane. Pojawił się taki okaz to odruchowo sfotografowałam.
Załącznik 108994
Cytat:
Zamieszczone przez
luuba
Mi też najbardziej ta niebieskooka się podoba.
A ja mam inne paskudztwo, tylko że nie jest w zbyt malowniczej scenerii (siedzi .... bądź stoi :) ) na laczku, ale zdjęcie nie było planowane. Pojawił się taki okaz to odruchowo sfotografowałam.
...Łazi toto takie marne
Aż że dziwno drodzy moi
Ani tego włożyć w garnek
Ani nie da się wydoić...
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
...Łazi toto takie marne
Aż że dziwno drodzy moi
Ani tego włożyć w garnek
Ani nie da się wydoić...
dobre,
ale wydoić się powinno bo to kózka :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Ale zdajecie sobie sprawę, że to krop? Normalnie (czyt. w ciągu dnia) nie da się podejść do ważki na taką odległość (żeby taką skalę odwzorowania osiągnąć).
Da się. Nawet z 35/3.5 (gdzie odległość owad-szkło wynosi może z 3 cm) można zrobić ważce fotę 1:1 prosto w dzioba. Są tacy magicy. Mi się też czasami udaje.
Witajcie :)
Śnieg padał za oknem i płatki przyklejały się do okna. Zainspirowana pewnymi śnieżnymi zdjęciami, podjęłam rękawicę. Nie jestem do końca zadowolona z efektów pracy, ale to dopiero początki i mam nadzieję, że z czasem się wyrobię. Oto pierwsze efekty:
Zdjęcie robione z nasadką raynox-250 przez szybę, moooocno wycięte z oryginału, poddane retuszowi (plamy na szybie) oraz przejście w tonację czarno-białą ze względu na brak naturalnych kolorów.
Cytat:
Zamieszczone przez
Strzelec
Witajcie :)
Śnieg padał za oknem i płatki przyklejały się do okna. Zainspirowana pewnymi śnieżnymi zdjęciami, podjęłam rękawicę. Nie jestem do końca zadowolona z efektów pracy, ale to dopiero początki i mam nadzieję, że z czasem się wyrobię. Oto pierwsze efekty:
Zdjęcie robione z nasadką raynox-250 przez szybę, moooocno wycięte z oryginału, poddane retuszowi (plamy na szybie) oraz przejście w tonację czarno-białą ze względu na brak naturalnych kolorów.
Eee no Strzelc'ówno/owo, ŚwietneTo. :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Eee no Strzelc'ówno/owo, ŚwietneTo. :grin:
Dziękować, dziękować :oops:
2 załącznik(ów)
Czas najwyższy wybudzić wątek z zimowego snu :grin: