Odp: Farensbach krajobraz przyrodniczy
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
no to jestem pod wrażeniem, takich dużych zeschniętych"placków" blota nie widziałem w naszym kraju. świetne
Abir one takie wielkie w sumie nie są, może 10-15 cm.mają. Są tak wyeksponowane bo robione 9-18 i podjechałem OMD z 20 cm. od nich. Teraz z uchylnym wyświetlaczem to zdjęcia z takiej perspektywy to bułka z masłem ;-)
Dzięki raz jeszcze :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
Mam taki kadr o jaki chyba Ci chodzi. Ale widziałem trochę w necie takich kadrów wolałem tu mieć horyzont.
Coś takiego?
tak o to mniej wiecej mi chodziło :)
od
214.do końca świetnie :) :) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
no to jestem pod wrażeniem, takich dużych zeschniętych"placków" blota nie widziałem w naszym kraju. świetne
Abir, gdybyś chodził z koleżanką na spacery przy niskim stanie Wisły, to byś widział :-P
Farensbach - piękna ostatnia wrzutka, nie będę oryginalna jak powiem, że 214. najbardziej mnie ujęło :) I tak jak piszesz - same placki to nie dziwota, ale tak je pokazać, to już trzeba umieć. Gratki.
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
Abir one takie wielkie w sumie nie są, może 10-15 cm.mają. Są tak wyeksponowane bo robione 9-18 i podjechałem OMD z 20 cm. od nich. Teraz z uchylnym wyświetlaczem to zdjęcia z takiej perspektywy to bułka z masłem ;-)
Dzięki raz jeszcze :-)
tym bardziej podziwiam.
Aga - masz rację:cry:. mam ogromną nadzieję, że to zmienimy
na 215 woda jak czekolada w płynie , 212 przepiekne, świetne zdjęcia , brawo !
214:!: , 215 i 216 świetne kadry i dobrze że korzystałeś z uchylnego wyświetlacza bo inaczej to tylko OP-1:grin:
214 jest kapitalne. Daj to do galerji.
Dzięki kolejnym osobom za wpisy i ocenę zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mcarto
214 jest kapitalne. Daj to do galerji.
Da się zrobić ;-)
Dwa pierwsze jesienne z bardzo niskiego stanu wody i ostatnie bardziej na czasie - z ostatniej niedzieli.
217.
218.
219.
Tylko pogratulować warsztatu i takich zdjęć. Dla mnie doskonałe w każdym calu, a najbardziej w mój gust trafia środkowy kadr - rewelacja.
Zróżnicowana, nienudna wrzutka. Się dzieje i kolorów moc.