1 załącznik(ów)
Odp: Moje spojrzenie na świat
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ja też czekam....
"Murzynek Bambo w Afryce mieszka
czarną ma skórę ten nasz koleżka..."
Dawaj murzynka :D
No dobra, a miały być krokodyle ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
... pije i pali przez całe ranki
a noce spędza na ... kochanki ...
:lol::lol::wink:
Wedle życzenia, spięłam posladki i obrobiłam zdjątko (chyba moje ulubione) sztuk łan.
81. Mam żelka :grin:
Eee no Lola gut glut, bardzo gut glut :-D
Nie ma jak usmiechniete dziecko :-) Fajna fota.
Ale ma zarąbiste te dolne kasowniki :mrgreen:
...
Lola, dawniej w autobusach i tramwajach były kasowniki do biletów. Jak włożyłaś bilet i pociągnęłaś wajchę to w bilecie wybijało dziurki. Stąd takie określenie na szczerbate ząbki dzieciaków. Kasowniki :mrgreen:
świetne,bieda jak cholera ale dzieci szczęśliwe
zdjęcie fantastyczne !!! - pokazuje to co brudnyhary napisał
szczęście dziecka
Cytat:
Zamieszczone przez
brudnyhary
bo prawda jest taka że nasze dzieciaki mają wszystko i jeszcze są nieszczęśliwe.....
a takie murzyniątko nie ma nic i cieszy się z wszystkiego....to samo zauważysz u @muminka
w relacji z Wietnamu...bida aż piszczy a dzieciaki najszczęśliwsze na świecie....
Lola pikna fotka....
4 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
brudnyhary
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
zdjęcie fantastyczne !!! - pokazuje to co brudnyhary napisał
szczęście dziecka
Właśnie... Jest to wręcz udarzające na tle tej nędzy (inaczej nie mogę to nazwać :() Podejrzewam, że nie zdają sobie z tego sprawy...
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
bo prawda jest taka że nasze dzieciaki mają wszystko i jeszcze są nieszczęśliwe.....
a takie murzyniątko nie ma nic i cieszy się z wszystkiego....to samo zauważysz u @muminka
w relacji z Wietnamu...bida aż piszczy a dzieciaki najszczęśliwsze na świecie....
Lola pikna fotka....
Miałam nadzieję, że to dla moich dzieci będzie przykład na to jak biedne są te dzieci i jak można się cieszyć nawet z drobnych rzeczy...
Niestety, się w ****** poprzewracało :???:
Dzięki za odwiedziny i miłe słowo.
Dzisiaj kolej na krokodylska. Dla tych ujęć ryzykowałam życiem. Można powiedzieć, że spojrzałam śmierci w oczy ;) Ludzika patrzyli się na mnie jak na wariatka :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Właśnie... Jest to wręcz udarzające na tle tej nędzy (inaczej nie mogę to nazwać :() Podejrzewam, że nie zdają sobie z tego sprawy...
Miałam nadzieję, że to dla moich dzieci będzie przykład na to jak biedne są te dzieci i jak można się cieszyć nawet z drobnych rzeczy...
Dzisiaj kolej na krokodylska. Dla tych ujęć ryzykowałam życiem. Można powiedzieć, że spojrzałam śmierci w oczy ;) Ludzika patrzyli się na mnie jak na wariatka :lol:
...ryzykowałaś tylko w przypadku jeśli to były modelki !! modele patrzyły na Ciebie na pewno inaczej ;-)
mimo to pogratulować odwagi bo choć takie (wydawałoby się) leniwe zwierzaki...mogą pogonić...
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Świetne fotki! Zwłaszcza 3. ponoć Toto da się zjeść tylko łykowate są, i trza młodych szukać.