Dzięki
Białego pyska też lubię :)
Wersja do druku
Dzięki
Białego pyska też lubię :)
Moon Quarantine - świetne.
Pozdrawiam.
Dwójka najstraszniejsza :wink: Zastanawia mnie dlaczego zostawiłeś kubły na pierwszym zdjęciu? Bo klimacik ze starszym panem jest naprawdę rewelacyjny.
Bo do kubła na śmieci wielu pakuje swoje życie po małej retrospekcji. Dlatego kubły te są tutaj.
Dzięki, po prostu byłam ciekawa. A jeszcze dodam może dlaczego - bo jakby tak marudzić, ale chyba trochę można pomarudzić :wink:, to jakby to były takie stare metalowe kubły... pasujące do tego domu... :wink:
Dodam, że jestem pod wrażeniem Twojego pomysłu z nagrobkami. :)
Tak mnie ten wątek wessał, że znowu będę nieprzytomny w pracy :grin:
ale warto było...
Witam. Chyba pora na kolejną reaktywację, bo zakurzony już wątek solidnie. Podrzucę wam trochę prac starszych i nowszych będacych skrawkiem projektów nad którymi pracuję w przerwach między rozjazdami.Wśród zdjęć znajdziecie projekt okładki dla zespołu War Kabinett, kadry dla pisma Fabrikon, oraz plakaty dla kolegów z Mindelheim, z którymi setki tysięcy kilometrów się robi. No to smacznego i jakby ktoś coś chciał napisać to walcie jak w dym.
Pozdro
1. Desert travel
Desert travel 2
4. Girdog
Quiet moments
Car of the Damned
Silent place
Sunday morning
Pearscream
Last train to transcentral
Homesick
Mrs. Sacrux
Rhinohouse
Proletarian Elite
Desert travel 3
Wszystkie 3 Desert travel i projekt Proletarian Elite przykuły moją uwagę - pozostałe widziałem wcześnieJ , niektóre z nich lub wersje podobne były w galerii.
Gratuluję pomysłów, sukcesów życzę AP
Podobaja mi sie foty, pociag ekstra :-)
Dzieki.
to jeszcze grzyba dorzuce w wersji testowej
---------- Post dodany o 18:07 ---------- Poprzedni post był o 18:06 ----------
cos po zmianach inaczej sprawa wyglada, bo foty na ostrosci traca po dodaniu. What's up..