-
Jeżeli chodzi o ślub Asi i Jeroena to tak jak to http://img411.imageshack.us/img411/2617/0246j.jpg zdjęcie jest naprawdę dobre i MSZ świetnie wykorzystałeś światła, tak już np. to http://img819.imageshack.us/img819/7760/0273.jpg za cholerę do mnie nie przemawia (jak i parę innych).
Ślub Magdy i Damiana - tu już bez problemu poznałem, że to Twoja robota. Całkiem odmienna od poprzedniego materiału.
No a wspomnienia z 2009 - rewelacja...
Aczkolwiek patrząc na co niektóre to się zaczynam bać :)
-
Chętniej bym zaglądał jakby foty były w wątku.
-
Nightcrawler - bo drugie zdjęcie to kosmos!
qbic - poprawię się...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mariush
qbic - poprawię się...
Popraw się. Nie mam siły grzebać w linkach. Wrzucaj na forum, przecież to żadna uciążliwość.
-
To już wiem dlaczego fotki dobrze doświetlone.Na jednej fotce dobrze to widać. heheheheheeh
-
Leniuchy... klikać się nie chce! :-)
Dobrze, dobrze, od teraz - frontem do oglądającego, czyli na gotowo na forum zdjęcia będą.
Dziś coś absolutnie świeżego i ciepłego, z ub. tygodnia, jako "zapowiedź" - ślub był z wielu powodów wyjątkowy (m.in. dlatego, że było to moje pierwsze w życiu nabożeństwo protestanckie), ale jego główną gwiazdą była 2-letnia Lenka, która pojawiała się zawsze tam, gdzie najmniej się jej spodziewano :-)
-
Świetne zdjęcia Mariusz.
Dla mnie nr. 1 - super, ale z taką modelką "to żadna sztuka":wink:
Swoją drogą - nie miałem bladego pojęcia, że przy robieniu takich reportażyków trzeba tak narażać swoje zdrowie, żeby wyszło "interesująco".
Czapeczki z głów!
Pozdrawiam.
-
Mariush jak będę w Toruniu stawiasz piwo :wink:. To w ramach przygnębienia w jakie mnie wprowadzasz, a to z takiego powodu że ja bym tez tak chciał zdjęcia robić :).
Świetne kadry, a Lenka pieknie się tu na wszystkich zdjęciach komponuje :)
-
Świetne zdjęcia ślubne i "około ślubne". Miło ogląda się te sesje a uśmiechu dodaje Backstage ;) "Świeżynki " także bardzo fajne zwłaszcza za sprawą Lenki :)
-
Wpadam w kompleksy oglądając takie zdjęcia :o Świetnie, po prostu świetnie.
PS. Takie efekty da się osiągnąć Olkiem? :o