Wszyskiego naj w nowym roku a co do fotki to IMHO .....;)
Wersja do druku
Wszyskiego naj w nowym roku a co do fotki to IMHO .....;)
Wreszcie prawdziwa zima ze śniegiem :D , mimo że zmarzłem, byłem na spacerze z aparatem tak długo, dopóki palec mi nie zmarzł i już nie mogłem naciskać spustu :lol:
Ładne zimowe fotki :)
Szkoda, że robione przy zachmurzonym niebie, przydałoby im się więcej światła, najlepiej ciepłego, zachodzącego słońca.
No ale pogoda jest jaka jest.
Jak napisał rocco, w świetle słonecznym byłoby pięknie. Ale tak to już jest, że świeci wtedy, gdy człowiek siedzi w pracy. Przynajmniej ja tak mam. Weekend pochmurny, a wczoraj pięknie, dziś jeszcze piękniej, a ja przykuta do komputera.
Za "rocco", zabrakło światełka, ale i tak pozytywnie
pzdr
Dzięki za komentarze :)
Całkiem przyjemna w odbiorze zima. Trudno w leśnym środowisku o dobre światło a jeszcze trudniej gdy go nie ma i jest pochmurno. Dałeś radę.
Ostatnie takie sobie moim zdaniem i nie jest to odwet :) Drzewo w kadrze z lewej nie wiem po co, poza tym smutno, ponuro i światełka brak...Taki zimowy pstryczek
Ani przez myśl mi nie przeszło, że to odwet! :) Nie mogę jednak całkiem się z Tobą zgodzić.
Jeśli chodzi o drzewo, to fakt, też nie wiem. Zauważyłem je dopiero w komputerze :( . Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że Niemcy każde skupisko drzew (poza parkami), traktują jak naturalne siedlisko ptaków i nie ingerują bez potrzeby. Drzewo się przewaliło, niech leży (chyba, że przewaliło się na ścieżkę lub drogę). Stąd pewna niedogodność w robieniu zdjęć- wszędzie coś leży :) . Natomiast co do światła, nie mogę się zgodzić! Smutno i ponuro byłoby bez śniegu a tu nawet przebija słońce :).
Jeszcze jedno: