Z dzisiejszego spotkania z przyjacielem
Załącznik 218795
Obserwatorów było wielu
Załącznik 218796
Wersja do druku
Z dzisiejszego spotkania z przyjacielem
Załącznik 218795
Obserwatorów było wielu
Załącznik 218796
Dziękuje
Ja to nie mam szczęścia do zimorodków ! jak nie za daleko to jakieś krzaki :oops:
Załącznik 218799
Załącznik 218800
@Ola_Olga Perfekcyjne kadry, "duży" gdyby podniósł głowę to byłby błysk w oku :wink:
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
@Camilo Bardzo przyjemne, czyste kadry, podoba się :)
@lisiajamka1 Świetny strzał, pięknie się prezentuje w tej plątaninie gałązek i jaki fajny mikro-ogonek :)
@DzejPi Ładnie się komponuje w tych trzcinach, może tylko ciut za mocne światło było...
Spotkania z zimorodkiem to piękne chwile :)
Jakiś czas temu poznałem Piotra, który ma bzika na punkcie ptaków, a szczególnie żurawii. Dosłownie ma bzika, nawet w domu ma "strefę żurawia". Jest to wydzielona część małego mieszkania poświęcona żurawiom.
Zobaczcie co może dokonać gość wraz z grupą wsparcia. Myślę, że to dobre miejsce na promocję filmu o świetnym projekcie odnawiania siedlisk żurawii.
Zarezerwujcie sobie 40min na ciekawy film przyrodniczy
https://youtu.be/9mvl6mO9Kww
Z pokazów przed oknem w kuchni :wink:, jakość marna, bo przez trzy szyby w oknie...
Załącznik 218832
Muminku, specjalnie dla Ciebie:) (różnica kilku sekund) i dziękuję za dobre (zawsze) słowo:)
Załącznik 218833
Obejrzałam. Fajnie, że są na świecie tacy ludzie - pozytywnie zakręceni. Piękne żurawie tak blisko podglądane, nie było Cię tam jeszcze? :wink:
O matko jakie cudo, wcale nie marna jakość. U mnie za oknem tylko gołębie i mewy, be.
"Z pokazów przed oknem w kuchni :wink:, jakość marna, bo przez trzy szyby w oknie..."
Wpadł zobaczyć jakie smakowite kąski przygotowujecie w kuchni? :grin: U Ciebie to nawet przez trzy szyby wychodzi pięknie.:wink: