Żaden problem :mrgreen:
Nie mój wątek, więc tylko link: Oko Saurona
Wersja do druku
Żaden problem :mrgreen:
Nie mój wątek, więc tylko link: Oko Saurona
Granaty
Panorama, dla odmiany z Zadniego Granatu
Tradycjonalnie klik,klik będzie większe i ładniejsze
Załącznik 153061
Oko Saurona
Załącznik 153063
Drużyna Pierścienia wypatruje drogi
Załącznik 153062
Piekna panorama.
Panoramki super.
Seria Guci fajna a szczególnie czwarte zdjęcia. Panoramy gór przepiękne - klasa.
My planujemy "Return to Rysy":mrgreen: od strony Słowacji. Przymierzamy się do następnego tygodnia z tym :)
Słowacy jakąś tam w okolicach nową ścieżkę otwierają nie długo - http://portaltatrzanski.com/aktualno...aje-nowy-szlak
Przydało by się i te zachodnie odwiedzić, po stronie Slowackiej jeszcze tam nie byliśmy :) .
panoramy super, fajnie się ogląda to zego nie było widać jak ja na nie wlazłem
Granaty - Koniec wyprawy :)
Odrobina autoreklamy:mrgreen:
Załącznik 153131
Załącznik 153133
Załącznik 153132
I lecimy na dół... a w dole widać Kozią Dolinkę
Dwa szlaki - jeden właśnie na Granaty a drugi na Żleb Kulczyńskiego
Po prawej stronie w górę pnie się szlak na Kozią Przełęcz
Załącznik 153134
Załącznik 153135
Powoli wyłania się w oddali Zmarzły Staw
Tam koło niego zrobiliśmy przerwę obiadową :)
Załącznik 153136
Załącznik 153140
Kontemplując wspaniałe widoki zauważyliśmy że zaczynają się zbierać groźnie wyglądające chmurki. Godzinę później rozpętała się pierwsza burza. Na nasze szczęście byliśmy już za Czarnym Stawem...:mrgreen::)
Załącznik 153137
Załącznik 153138
Załącznik 153139
Potok odprowadzający nadmiar wody ze stawu i jednocześnie zasilający Czarny Staw Gąsienicowy
Załącznik 153141
Dziękuje za uwagę, wszelkie komentarze i odwiedziny :grin:
Super!... po cichu liczę na kolejne fotorelacje okraszone oblechami, guciami, zwinkami, bocianami tudzież innymi kwiatkami :grin:
Nie mogę dać plusa buuuu :(
Masz śliczną kobietę :)
Przylądek Burz
Trzy dni temu złapałem kilka błyskawic :)
Klik,klik po lepsze -większe :)
Załącznik 153144
Załącznik 153145
Załącznik 153146
Załącznik 153147
Ech, piękne. Jak wiele jest miejsc których nie odwiedzę.
:roll: Słoneczko świeci, brać plecak (wędki) i w drogę :) , wszystkiego i tak nie da się zobaczyć. Życie za krótkie albo kasy za mało :) . Ja bym chciał naprzykład takiego Marsa zwiedzić :mrgreen: , no... choćby nawet i na księżyc albo po Kanadzie gdzieś pobuszować..., wskoczyć gdzieś na Prerie i Góry Czarne...
I tego się trzymajmy :grin:, choć w najbliższym czasie to chyba częściej pioruny będą świecić :grin:
---------- Post dodany o 21:31 ---------- Poprzedni post był o 21:28 ----------
a co jeszcze ważniejsze po górach chodzi :grin:
podoba mi się :grin:
Byłem kilka dni w okolicach trochę dalszych - Czaplinek, Stare Drawsko, Borne Sulinowo... Piękne tereny :) .
---------- Post dodany o 22:30 ---------- Poprzedni post był o 22:24 ----------
Jak będą świecić to znowu się zapoluje:mrgreen:
Kobita Skarb :grin: , muzy porządnej też słucha - Metallica, Black Sabbath, Iron Maiden... :)
Podobają mi się te górskie fotki, na Granatach byłem jak miałem 8-10 lat. Że moja mama nie bała się z dwójką dziaciaków ( a brat młodszy o 2 lata) chodzić w góry, a wychodziliśmy na cały dzień i często wracaliśmyo zmroku. Szkoda że aparatu nie miała..
Góry świetnie sfocone. Brawo za błyskawice.
Dziękujemy :grin: . Burza nas przymoczyła tylko na szczęście już przy powrocie na Hali Gąsienicowej :) , a druga to maksymalnie ścignęła z Doliny Jaworzynki...:mrgreen: , jak pisałem wcześniej zdążyliśmy się niemal w ostatniej chwili zapakować w samochód i się rozpadało ostro :)
Ładne wrzuty. Widzę że posiadacz logo olyclubu przy sobie i dobrze tak trzymaj.
Nie szczęśliwy, mały zielony Robal
Załącznik 153295
Załącznik 153294
Lecimy... a nie upa nie latam...
Załącznik 153296
Załącznik 153297
ostatnie naj :grin:
Chciałbym powiedzieć, że pluskwiaki nie są za smaczne. Choć wiem, mamy konesera :mrgreen:
Łażąca miętówka. :roll:
mały zielony i piękny. Szkoda go jeść.