Na zakończenie Na zakończenie niedzielnego poranka, nieopodal swojego miejsca zamieszkania natrafiłem na Żurawia.
916
Wersja do druku
Na zakończenie Na zakończenie niedzielnego poranka, nieopodal swojego miejsca zamieszkania natrafiłem na Żurawia.
916
914, 914, 914 !!
914 super, kropelki na 916 mi się :)
Się przychylę. ..914 :-) ale większość miła dla oka :-)
914 cacy. Fajnie by wyszła ta "wierzba" na tle nocnego nieba :roll:
Dziś rano byłe na maleńkim stawie w Miedarach k. Tarnowskich Gór. Oto efekty poranaka.
917, 918, 919.
Bardzo lubię tu zaglądać, zawsze coś ciekawego wypatrzę. Brawo :)
O ja lubię...
Cześć,
ten łuk - prze-bajeczny, świetny! WIelkie brawa dla Ciebie za rejestrację, ale i dla Przyrody za kreację :)
pozdrawiam,
Muszę przyznać że ta wrzuta bardzo jest smaczna. A ostatnie 919 to jedno z lepszych krajobrazowych zdjęć jakie pokazujesz. Cieszę się, że nie wybrałeś fisha do tych zdjęć
rybę nie stosuje tam gdzie jest woda (kiedyś to robiłem). Przyznaje, że lubię niekiedy pokazać całe pole lekko zakrzywione.
Troszkę mnie tu nie był ale ostatnie dwa tygodnie dużo pracy miałem.
Dziś zdjęcia z poranka na Połomi koło Tarnowskich Gór.
920, 921, 922, 923,
924, 925, 926.
Fajnie, że raniutko poszedłeś. Mgiełki się trafiły to i obrazki miłe dla oka :)
Takie klimaty ogląda się zawsze z przyjemnością :)
pion mi nie leży
921 i 923 moim zdaniem ciekawe.
mam też wrażenie że chciałoby się widzieć troszkę więcej kontrastu, wyrazu na tych zdjęciach
Ach te mgiełki...
Abir, też lubię i preferuję kontrast lecz w tym miejscu i dniu było go niezwykle mało. Nie chciałem na siłę go ciągnąć. Pewnie powrócę w to miejsce i przy innej pogodzie będę starał się uzyskać więcej kontrastu.
Saboor, nie skojarzyłem tego ale jak podsunąłeś pomysł to brakuje tam jakiegoś kruka, wilka.
Dzięki wszystkim za komentarze.
Mglista 925 najlepsza :-)
Zdjęcia z weekendu w Brennej. O 2.00 pobudka następnie na szlak i o 4.00 byłem na Kotarzu. Nie było niestety pięknego wchodu słońca ale źle też nie było.
927, 928, 929, 930,
931.
Drugie i piąte - czyli 928 i 931. Ale 928 bije na łeb pozostałe. Światło i rosa zrobiły robotę.
No i oczywiście Twoje oko i palec :mrgreen:
Chaty, ploty...fajnie ustrzelone.
928 i 931 miodzio.
Wszystkie fajne ale 928 pozamiatało :), uwielbiam takie klimaty :)
Nie będę inny wszystkie super ale 928...:grin:
Nie będę oryginalny... 928. :)
W taki poranek chce sie wstawac.
mmgiełki chaty i wschód 928 robią robotę. świetne kadry pozdr
Świetnie zdjęcia, szczególnie 928 i 931.
Piątego czerwca o świcie wybrałem się na mały zalew w Tworogu - Zalew Brzeźnica.
932, 933, 934, 935.
Jak dobrze wstać skoro świt...
Pierwsze najfajniejsze :)
Piekne poranne foty.
świetne są te mgiełki w Twoim wydaniu. Poprzednie krajobrazy też urzekające, aż się chce wstać sprzed komputera i ruszyć w drogę. Ale 4 rano... niepojęte :)
dzięki za miłe komentarze.
Zdjęcia z ostatniej niedzieli. Z sentymentem wracam na Zieloną w Kaletach. Zawsze mogę liczyć na ciekawe miejsca. Łódki zawsze są w innym miejscu a przyroda żyje - tu nowe skupisko sitowia, w innym miejscu już go nie ma.
936, 937, 938, 939.