Fajny lolot!
pozdrowionka
Wersja do druku
Fajny lolot!
pozdrowionka
Samolotowe też najbardziej mi się podobają. Szkoda że postój był krótki, można by tam poszaleć z aparatem.
Pozdrawiam
Jak nie będzie jak będzie dobrze - przecież inaczej być nie może a skoro inaczej być nie może to znaczy, że musi być dobrze czego Ci życzę :)
Dobra jest ta akrobatka na koszu. Lubię takie zdjęcia bo to jest zapomniana kwintesencja fotografii czyli utrwalania momentu z życia :). Fajne jest też to z poziomu parkietu :)
Szczerze to ten wątek jest chyba najbardziej fotograficznie normalny ze wszystkich :)
No ba, bo to jest to, o czym wszyscy powinni pamietac, a dawno juz zapomnieli, zapetleni w swiecie fotograficznych slupkow, wykresow, medialnej nagonki i marketingowej papki pioracej mozg niczym omo limo system...
Szczerze wspolczuje owej wiekszosci braku fundamentalnej podstawy czerpanej z foto - radosci.
pozdrowionka
Załącznik 73417
A taki tam.. ale motoru nie puścił ;)
Ba nawet dupsko pewnie zdarzyl jeszcze posadzic:-) dawaj dalej strus ( sialalalala zabawa trwa, swiat inny wymiar tutaj ma, uuuu u)
pozdrowionka
Wybaczycie, że to nie z m4/3 tylko z Olka 550 UZ ale to na wypadek jakbyście dawno nie oglądali "Czterech pancernych i kraba" :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1352457278
E-PL1 + 14-150
pozdr
Dzisiejsze fandango, zdzielano w pp tabletowym...
Tutaj przegialem:-)
pozdrowionka
Pierwsze dwie są genialne - wyglądają jak makiety :)
Juz widze co robie zle, o ile to na tablecie wyglada w miare, to na duzym monitorze porazka:-) ale co tam w koncu to fun!
To terz troche, jaj, grzybow i innych wynalazkow...
I jeszcze jedna makietka w gratisie...
pozdrowionka
'Zadzwonimy do pana' ale ja nie mam telefonu, 'to nic'...
Tablet ma gorilla glass, wytrzymie, tylko nie ma z kim ten tego ten, zabieram sie za wczorajsze czirki wiec stej tiun....
pozdrowionka
Ps
Bylo jeszcze gorzej niz ostatnio...
A w ogóle grzybek w oczku fajowski :)
Będzie dobrze luzik, luzik :). Dużo fajnych czirek dzisiaj Ci życzę :)
Mnie wczoraj samochód nagle zdechł i żywię nadzieję, że to jedynie pompa paliwa :). Też mi tego możesz życzyć hihi :)
No to po twojemu powiem bedzie dobrze, co najwyzej bedziesz dla zdrowia z buta chodzil:-)
Mowilem, ze czirkowa posucha...
Miszczynie drugiego planu aka czeste nieobecne...
Haajaaa!
I robocik...
pozdrowionka
No to tylko pompa ale w tym moim ustrojstwie nie ma jak często bywa, że pompę wyjmujesz przez specjalny otwór w podłodze. Musiałem cały bak demontować :)
Ale Twoich marzeń nie spełnię i nadal po fajki do budki będę samochodem brykał :-P :)
Czirki de beściarskie a 2 wyszło najfajniej według mnie :)
Ja bym chetnie pochodzil ale faktycznie dupowozem wygodniej...
Ymmmm...
Ooo taaak...
Specjalnie dla was...
pozdrowionka
Fajna ta zbioróweczka na 3 zdjęciu - pierwsze takie z Twoich całych serii, które do tej pory widziałem :)
Znowu się ktoś przyczepi, że widzę nie to co trzeba ale na 1 zdjęcia co robi literka A tej uroczej pani? :-P :D
Zasypujesz nas tu gradem zdjęć. Ja nie mam tylu okazji aby coś fajnego sfocić ale aby trochę Cie odciążyć to wczoraj zrobiłem zdjęcia z Olka w programie "DIORAMA" każdego zakrętu w który skręcałem jadąc z punktu A do punktu B. No nic innego do łba mi nie wpadło. EEEEEEEEEEEEE mogłem dzisiaj sfocić wymianę pompy paliwa - nie pomyślałem :D
Zaraz tam odciazyc, dam rade, chyba...
Zbioroweczka jeszcze jedna...
Parka tez chyba nie wzgardzicie...
I po raz kolejny do znudzenia ( czy to sie komukolwiek znudzilo?) :-)
Szejkit bejbi, szejkit....
pozdrowionka
Ps
Takie jaja, wlasnie dostalem maila, ze mam akre na polska- urugwaj, zgadnijcie kto tam bedzie mial szol, no na pewno sie nie domyslicie:-)
Wyszło jak wyszło ale nie ma warunków do takich fotek, brak mi odpowiedniego statywu - zgadnijcie co to jest? :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1352605324
Janeczek uwielbiam Twoje dziewczyny, tylko nie bądź zazdrosny :)
Ale one nie moje...
A na stadionie oczywiscie bedzie mozna zobaczyc czirki prokomu:-)
No to przy swiecie...
Tocz mi aj lona fil jor bady...
A tam ciagle pada...
pozdrowionka
Ps
Przeginam, nastepna wrzutka juz z kosza, zrobil sie jakis czirkowy watek, choc jak to mowia: dobre czirki nie sa zle:-)
Pss
Noga insekta?
Nie ma czego sie zloscic, trzeba byc milym i dobrym, zycie jest wtedy lepsze...
Tymczasem obiecana seria z kosza troche bekstejdz...
Nie ma jak porzadna rozgrzewka...
Jezusicku, taki blekalt mialem, zdjecia rozwodowe z impreski...
A tu historyjka z mojej mlodosci, badania do sekcji karate, czy tam inszej szkoly sportowej, za gowniarza jeszcze, lekarz mowi: prosze zdjac portki i sie pochylic, ( po chwili kontynuuje) pali pan? A ja na to: a co dymi sie?
To piekna scena, w zasadzie bez komentarza...
I kolejna, fani prokomu...
Rodzinnie...
pozdrowionka
E-PL1 + 14-42mm
Zeszłoroczne (tegorocznych jeszcze nie miałem okazji obrobić):
Widok z Jasnej Góry:
Z flanki na Gubałówkę:
Co tam ciekawego napisali?
Zabawa na całego:
Zdalnie sterowany ;)
Na razie tyle.. :)
Marburg świetna wrzuta!
No nikt nie chce zgadnąć co to? No dobra jest to końcówka nogi padłej biedronki. Składa się ona z tego co widziałem jakby z trzech części i dwóch przegubów - to jest cześć trzecia ostatnia (dwie pozostałe części to z tyłu w tle bardzo po prawej takie bardzo rozmazane ). Zastanawiam się z czego zmontować sobie jakiś statyw aby lepiej focić takie rzeczy.
A co ja wczesniej pisalem? Co wygralem?
pozdrowionka
Eee tam, szmal potrzebny daj troche:-)
Ostatni rzut, bo jeszcze wam zbrzydna:-)
Huuuaaa...
Czasem sie zastanawiam, ktore maja cos na sobie, a ktore nie...
Baaaacznosc! Prezentuj yyyy...
Oj spodniczka mi sie...
Do zobaczenia nastepnym razem!
Ciiiii...
pozdrowionka
Dzisiaj coś z architektury. Na pierwszej fotce jest fragment grobowca hrabiów Krasińskich stojący na cmentarzu w Starejwsi koło Węgrowa. Od dawna miałem ochotę żeby go sfotografować. Druga fotka to po prostu okno z zamkniętymi okiennicami...
Janaczek, włosy cudnie fruwają :-)
Dropletu,
Senkju,
Tym razem taka podwojna foteczka zdzis...
" trzeba miec jaja do takiej paly"
pozdrowionka
Gosc mnie rozwalil po prostu:-)