202 Mi się podoba....ale obydwa zdjęcia wydają mi się niedoświetlone ja bym widział np to tak:
Załącznik 25625
pozwoliłem sobie usunąć słupy, wykadrować- przepraszam za jakość- spowodowana rozmiarem zdjęcia...
Wersja do druku
202 Mi się podoba....ale obydwa zdjęcia wydają mi się niedoświetlone ja bym widział np to tak:
Załącznik 25625
pozwoliłem sobie usunąć słupy, wykadrować- przepraszam za jakość- spowodowana rozmiarem zdjęcia...
hmm nie wiem która wersja mi się bardziej widzi mroczna czy weselsza :) każda ma coś w sobie :)
Przyjemne klimaty na ostatnich zdjęciach.
pzdr
Bardzo podoba mi się klimat na 202, podoba mi się kadr, może faktycznie lepiej bez słupów, ale obróbka Autora zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu.
Ja uważam, że bez tych słupów, a szczególnie drutów, horyzont jest łysy. Żeby chociaż jakieś krzaczki, las albo wzgórza- teraz jest jakiś nienaturalny :roll: Nastrój wydaje mi się lepszy w oryginale. Chmury ciężkie, zapowiadają lub są pozostałością sporych kłopotów pogodowych.
Ja rowniez przychylam sie za 202 w wersji oryginalnej, na ktorej pasuje mi taki mroczny klimat.
W wersji Iszi nie jest zle ale to juz absolutnie nie to samo:wink:
Ostatnie podoba mi się bardzo :) sama nie wiem która wersja lepsza .... :roll:
Według mnie wersja iszi'ego lepiej się prezentuje, ale i tak brawa dla autora.
Dzięki za odwiedziny. W załączeniu abstrakt z wieży widokowej i szosa we mgle. Bedę wdzięczny za opinie.
Pierwsze dobrze wypatrzone, na drugim jest przyjemny klimat mgiełki i ta wijąca się dróżka - ładnie. Nie podoba mi się plan po lewej na dole - te drzewo + jakaś instalacja przy płocie, słup energetyczny także be ;)
pzdr