Po ostatniej moim zdaniem słabszej wrzucie, ostro przywaliłeś. Kawał dobrej roboty, najbardziej mi się schody podobają, to ucięcie do kwadratu kolorki światło.
Wersja do druku
Po ostatniej moim zdaniem słabszej wrzucie, ostro przywaliłeś. Kawał dobrej roboty, najbardziej mi się schody podobają, to ucięcie do kwadratu kolorki światło.
Taa jest. Schody zdecydowanie fajne. Nie wiem jak one sie prezentuja na calym kadrze, ale moze moznaby sie pokusic o klasyczne kadrowanie, ale to tylko wtedy kiedy schody bylyby odpowiednio ustawione. Niezaleznie - to co jest jest b. dobre.
T.
Schody ciekawe, ale moim zdaniem szkoda ucietej barierki z lewej strony.
Nie mogles zostawic szerzej?
Tak tylko pytam, bo byc moze ktos tam stal i wlazil w kadr..
Z pozostalych zabaw forma i swiatlem pierwsze bardzo dobrze wypatrzone, ale do kadrowania tez bym sie przyczepila :-P
Byc moze moja wizja w kwadrat jest zbyt radykalna, ale tak czy inaczej takie kadry nalezy wyprostowac :wink:
Nawet po przerobce wedlug mojego uznania, przeszkadza mi ten niebieski zafarb na scianie.
Pozdr.
ostatnie fotki są na prawdę ciekawe - wykadrowane, temat z pomysłem; po tych plażowych normalnie szok :)
Te ostatnie kadry naprawdę fajne! Przemyślane...b. udane! : )
3. - mój faworyt! Świetne kadrowanie.
No po prostu cudowna seria! : ) Ładne, ładne te detale! Tak trzymaj!
Pozdrawiam : )
Witajcie,
Bardzo dziękuje za wszystkie opinie :) i pochwały :-P
Masakrer - kadr ze schodami jest szerszy i wygląda tak jak w załączniku, ale mi bardzie podoba się ten ciasny.
Oprócz tego korytarz z usuniętym niebieskim zafarbem :grin:
Oraz dwa inne detale, zresztą też z korytarza.
Szersza barierka o wiele lepsza, ale za to teraz trzeba ciachnac z prawej, aby zrownowazyc tego slimaka :grin:
Fotki z detalami sa fajne, zwlaszcza kiedy sie wypatrzy jakies ciekawe, ale trzeba przy nich uwazac na szczegoly...
W 4 brakuje ci kawalek dolu i w ten sposob ta kompozycja geometryczna traci sens...i jak zwykle tam gdzie wystepuja linie...trzeba trzymac poziom i pion (patrz ostatnia fotka)
Bez niebieskiego zafarbu o wiele lepiej. Tylko zastanawiam sie dlaczego go nie wystemplowales juz za pierwszym razem:-P
Hmmm...ok, to dwa ostatnie jeszcze raz...nie dawało mi to spokoju :)
Lepiej jest teraz?
z pierwszej wrzuty te szersze schody (nr2) na plus - więcej przestrzeni, fotka jest jakby pełniejsza ale fakt - trza by wyrównać cięciem z prawej;
reszta do mnie nie bardzo dociera, może dlatego że już późno :wink:
W moim odczuciu również najlepsze drugie schody. :)
Pierwsze za bardzo ciachnięte z lewej strony, a w czwartym brakuje trochę dołu.