Ładnie, naturalnie.
Wersja do druku
Ładnie, naturalnie.
Ładne te ostatnie zdjęcia.
Dzięki, ciesze się, że się podobają :). Uwielbiam góry i chciałabym fotografowanie ich opanować do perfekcji :grin: Następne, tym razem w wypadu w bieszczady.
Oczywiście nie będę wrzucac zdjęć tylko z gór, ale akurat ostatnio tak sie składa :)
Bardzo przyjemne, poprawnie techniczne fotki. Troszkę wydają się aż za cukierkowe - ale pewnie tak tam jest ? Ty mi zazdrościsz fotek ptaszków, a ja mogę pomarzyć o fotkach gór :|
;)
pozdrowionka
oj tak! tam jest cukierkowo :grin: myślę, że zdjęcie i tak jeszcze nie oddają tego.. :)
Najbardziej podobają mi się 147 (chociaż wydaje się, leci w lewo) i 150. Na samym dole 146 przeszkadza ludzik(?).
156 rzeczywiście jakiś ludzik chyba zakłóca.. nie zauważyłam go wcześniej :roll:
Dzięki :)
129, 137 i Czerwone Wierchy - bardzo ładnie, tak... naturalnie, bez zbędnych eksperymentów i zakłóceń :).
138 wg mnie najciekawsze :).
Dziękuje Wam bardzo za wszystkie opinie i wejścia na mój wątek :)
Odświeżenie :) kolejne 4 zdjęcia do oceny :grin:
Ostatnia seria moim skromnym zdaniem nie nalezy do porwajacych, o wiele bardziej podoba sie poprzednia - gorska, z wyroznieniem dla fotki 147, chociaz tak jak juz wspomnial Helmuth...leci lekko w lewo :wink: