Wersja do druku
Załącznik 143629 Załącznik 143630
@tropic byles na dworze, czy na polu ? :mrgreen: Gdzie je ustrzeliles?
Cytat: Zamieszczone przez waruga @tropic byles na dworze, czy na polu ? :mrgreen: Gdzie je ustrzeliles? Koło Prudnika...gmina Biała. Opolszczyzna, więc na dworze ;-)
Mówiła mi sąsiadka co to jest, ale nie pamiętam :oops: Załącznik 143631
Cytat: Zamieszczone przez tropic Koło Prudnika...gmina Biała. Opolszczyzna, więc na dworze ;-) No i o to mi chodzilo, jestes swoj a nie jakis importowany jak sie sam okresliles ( chyba tak było napisane jak pamietam) :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mówiła mi sąsiadka co to jest, ale nie pamiętam :oops: To są piękne wiosenne kwiotki :grin:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mówiła mi sąsiadka co to jest, ale nie pamiętam :oops: Bladoniebieskie kwiotki :-) Ps.Jak sie to okresla... chyba skleroza....:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez tropic Koło Prudnika...gmina Biała. Opolszczyzna, więc na dworze ;-) Magnolie mogłyby jeszcze troszkę poczekać z kwitnieniem. Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mówiła mi sąsiadka co to jest, ale nie pamiętam :oops: Cebulica:wink:
Cytat: Zamieszczone przez Muminek Magnolie mogłyby jeszcze troszkę poczekać z kwitnieniem. Cebulica:wink: Oooo to to to :D
Załącznik 143648