-
1 załącznik(ów)
Jan_S ceny oczywiście wyższe, ale znośne. Warto odwiedzić bo instalacja niecodzienna.
Ja już powoli wracam z urlopu, ale wracam przez Hong Kong, a ten wczesnym rankiem prezentuje się następująco:
150. Mongkok, Hong Kong
Załącznik 142444
Jak się ogarnę to będzie więcej kadrów z HK
pzdr
PS
Macałem dzś EM5II, korci:???:
-
Jak dla mnie wygląda wyjątkowo nieprzyjaźnie, tak nieludzko...
-
Fakt, ze jakiś ten Hongkong ponury.
-
Zawsze zaglądam tu z przyjemnością. Świetne oko masz do chińskich opowieści:)
150. Doskonałe!
-
Chyba rzadko można obejrzeć to miejsce tak opustoszałe... Niesamowite dla mnie, jak z filmu.
-
3 załącznik(ów)
witam,
Człowiek na niedostatku czasowym. Dziś kilka migawek z hong Kongu, państwa/miasta, w którym nie chciałbym mieszkać, ale odwiedzać bardzo chętnie;)
@inkoguto, wyszomir- HK o poranku faktycznie szary, ale jak wieczorem odpalą światła to prezentuje sie zacnie;)
151. HK MPK
Załącznik 144157
152. Mongkok
Załącznik 144158
153. Mongkok, okolica z elektroniką- cenowo bez szału...
Załącznik 144159
c.d.n.
pzdr
-
Ostatnie bardzo mi się podoba swą konstrukcją :)
-
Foteczki bardzo fajne. Odważny kadr ze znakiem drogowym przepoławiającym scenę, zawierającym zbieżność pasów. Ale ja nie o tym. Patrzę na ostatnie zdjęcie, na ludzi, ich ubiory, rodzaje zastanowienia na ich twarzach i wyczuwam, że H-K jest inny niż kontynentalne Chiny. Więcej luzu, fantazji, ale i pewności siebie, wewnętrznej organizacji, uporządkowania. To tylko może potwierdzić taki wędrowiec, który był tam i tu - jak goroch i który jest fotografem, nie ważne czy amatorem, ważne, że ma oko.
Pzdr, TJ
-
Ichniejszy Times Square ;-). Bardzo fajne zdjęcia!
-
Restauracja na/w z wiszaca kladka swietna.
Fajny klimat.