Dzięki Rysiu :)
Dlaczego na zlocie nie byłeś hę ? :evil:
Wersja do druku
Dzięki Rysiu :)
Dlaczego na zlocie nie byłeś hę ? :evil:
Podziwiam ostatnie wrzutki, piekne.
Podziwiam! :) Mnie jak idę to tak jakoś nie bardzo chce sie zmieniać obiektywy... :grin:
Do olka takie coś 12-150 by się przydało w tym makro jakieś, plus do tego nikon z samym 10mm i w terenie do łażenia dla mnie pełnia szczęścia by była :). A i jeszcze wizierek by się przydał do ola :) , dwa aparaty - dwa obiektywy - prosto i lekko :)
Pięknie góry pokazujesz :)
Wygląda na to, że deszczowa pogoda się już ustaliła więc pozostaje oglądać tatrzańskie widoki na obrazkach, kupić czekan i czekać na zimę :grin:. Rozpatrywałem jeszcze wyjście na świętą górę Słowaków czyli Krywań (Kriváň) i Rohacze (Roháče). Tego dnia nie wyszło i chyba zostanie na przyszły rok, niedługo szlaki zamykają a ciągle leje.
Widoki z szczytu Satrobociańskiego Wierchu
337. Krywań
Załącznik 133029
Na Rohacze szlak biegnie przez Wołowiec, idąc tak od polskiej jak i słowackiej strony.
338. Środkowy plan - od prawej Wołowiec, Rohacz Ostry, Rohacz Płaczliwy. W tle między Rohaczami - Trzy Kopy (Tri Kopy), Hruba Kopa (Hrubá Kopa), Banówka (Banikov )- też do zaliczenia przy bliższej okazji.
Załącznik 133028
339. Bliższe spojrzenie na Rohacze i to co za nimi
Załącznik 133032
340. Rohacz Ostry, Trzy Kopy, Hruba Kopa, Banówka i Pachoł z prawej ich strony
Załącznik 133033
341. Widok na południe na Niskie Tatry
Załącznik 133030
342 i na wschód Wysokie Tatry
Załącznik 133031
a jutro kilka szerszych panoram ze Starobociańskiego :grin:
Piękna wrzuta! W niedziele zanosi się chyba na "okienko" pogodowe, można by coś zaryzykować jeszcze na Słowacje :)
Piękne widoki, piękne kozice (na wcześniejszych) aż chce sie pojechac w Tatry :-)
Kurcze, aż się oczy śmieją :)