Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A takie cos juz kitem sfocone kwitnie u mnie.Tlo nie jest czarne,to cyprysy w cieniu a ona w pelnym sloncu w poludnie
Mirek, udzieliłes moim oczom całkowitej satysfakcji. Wspaniałe światło złapane w kontrze, kolorki korekt, złoto na dnie kwiatka, prześwietlona biel płatków delikatnie podbarwoiona miejscami żółcią, intensywna zieleń listków (może nie wszystkich, bo te w cieniu odbiegły, ale nie można mieć wszystkiego) i ta wiosenna migotliwość.
A, to się udało ustrzelić! Warto wnosić aparat do ogródka dla jednego takiego zdjęcia.
Pzdr, TJ
Cytat:
Zamieszczone przez
Tadeusz Jankowski
Mirek, udzieliłes moim oczom całkowitej satysfakcji. Wspaniałe światło złapane w kontrze, kolorki korekt, złoto na dnie kwiatka, prześwietlona biel płatków delikatnie podbarwoiona miejscami żółcią, intensywna zieleń listków (może nie wszystkich, bo te w cieniu odbiegły, ale nie można mieć wszystkiego) i ta wiosenna migotliwość.
A, to się udało ustrzelić! Warto wnosić aparat do ogródka dla jednego takiego zdjęcia.
Pzdr, TJ
jak sie tego przyjemnie czyta.....zamiast zwykłego "świetna wrzuta"...coś takiego !!!! proszę częściej !!
Cytat:
Zamieszczone przez
Tadeusz Jankowski
Pzdr, TJ
Milo sie czyta.Dzieki.
A jesli chodzi o aparat to raczej rzadko wynosze go z ogrodka.Tam jego miejsce,tam jego swiat.
Jesli cos zrobie interesujacego to nie omieszkam wstawic.Moze i Wam sie spodoba,choc widze konkurencja nie proznuje.
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
jak sie tego przyjemnie czyta.....zamiast zwykłego "świetna wrzuta"...coś takiego !!!! proszę częściej !!
Tak, komentarze TJ są niesamowite! Ostatnio na plenerze w Milówce rozmawialiśmy z RC o tym. Tadeuszu, jeżeli Cię uszy piekły to nasza wina ;)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
Załącznik 62041 Takie kwiatki mnie kiedyś zaintrygowały.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
to powojnik-Clematis....mnóstwo odmian i kolorów
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
To ja z dzisiaj. Słoneczko mocno świeciło, ale w momencie focenia akurat zaszło za chmurkę i ciut światła brakło.
Ty to masz farta, u mnie jeszcze pąków na drzewach nie widać:|
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
Ty to masz farta, u mnie jeszcze pąków na drzewach nie widać:|
Fart, nie fart - od jutra ma sypać :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Fart, nie fart - od jutra ma sypać :evil:
Ja Ci mowie.Ty wracaj do kraju.Na tym biegunie to nie ma zycia.Bylem kilka dni i widzialem jak bialy niedzwiedz za pingwinem sie uganial.A moze to bylo w ZOO?Juz sam nie wiem.