Jak wyżej - zazdroszczę wyjazdu i czekam na kolejne zdjęcia.
Wersja do druku
Jak wyżej - zazdroszczę wyjazdu i czekam na kolejne zdjęcia.
Witam
Ja też bardzo proszę.
Piękne zdjęcia, wartka i barwna (jak te stroje) narracja.
Podoba mi się.
Pozdrawiam. romeq
Muminku, Karol, romeq, miło że wpadliście na szarlotkę :wink:
Se umyśliłam, że będę kliamty zmieniać co by Was nie zanudzać.
Opuszczamy wioskę masajską (ale jeszcze tam wrócimy) i zabieram Was do -->
Watamu - miejscowość wypoczynkowa, jeden z głównych kenijskich ośrodków nurkowania, pływania w masce i łowienia ryb. Atrakcją Watamu, oprócz pięknej plaży i kryształowo czystej, ciepłej wody jest wspaniała rafa koralowa o powierzchni 10 km2 w Morskim Parku Narodowym Watamu. Jest to jedna z najpiękniejszych raf w Kenii, będąca rajem dla ryb i najróżniejszych gatunków stworzeń morskich.
Tu miałam bliskie zpotaknie z Nemo :mrgreen:
76. Miejscowy rybak
77. Flamingi
78. Łódki rybackie
78. Wybrzeże gęsto zarośnięte jest namorzynami
79. Tu również jadłam najpyszniejszych langust...
80. I widizałam największego pająka w moim życiu
Witam. Ten największy jest fajny, choć ja bez kałasza nie zbliżyłbym się bliżej niż ze trzy metry od niego..
Po ugotowaniu wyglądają tak jak te na talerzu.. Smacznego.:mrgreen:
A cóś to za oficjalności? Nie wytarmoszę Cię na zlocie :evil::-P
Ja jedyna się odważyłam. Ba! Miałam tylko 14-54 pod ręką, więc wpadłam na genialny pomysł i wlazłam na krzesło. Ten podziw w oczach facetów... Bezcenny :mrgreen:
Wiesz, że wolę kabanosy :wink:
Kabanosy są OK, ale wpadłem ostatnio na lepszy pomysł - Kupuję Głogowską (ze trzy pęta, takiej specjalnej, wypatrzonej w lokalnym sklepie) wieszam na kaloryferze i po trzech dniach poezyja smaków !!!! Uczta przy TV. Smak nie do opisania...:-P
A tak wogóle to odważna jesteś a ja nie. Powtarzam bez kałasza nie podejdę do takiego potwora. jeszcze by mi do gardła skoczył (jak na filmach) Oczy wyssał.. :shock:
Oficjalny nie jestem tylko miły i sympatyczny :grin:. Wszedłem to i przywitałem się ...
Pozdrawiam i liczę na tarmoszenie...
Robal przedni , ale ja wolę te nadrzeczne zdjęcia.
AP.
Ja tu nie widzę proporcji - jaki on jest, jak pudełko zapałek czy jak samolot ?
Te łódeczki są fajowe.