Fajna seria.
Pierwsze, z krówkami chyba najlepsze chociaż na ostatnim fajnie grają samotne, przypadkowo rozrzucone drzewka.
Wersja do druku
Fajna seria.
Pierwsze, z krówkami chyba najlepsze chociaż na ostatnim fajnie grają samotne, przypadkowo rozrzucone drzewka.
Dzięki za komentarze. Kolejne foty z tamtych stron, tym razem z udziałem ludzi. Za jakiś czas tego typu widoki mogą należeć do przeszłości, niestety.
Krowy podeszły do mnie ;-):
338.
339.
340.
341.
338 jest świetne :) bardzo mi się podoba. Bardzo ładny kadr i kolory. To niżej z traktorkiem też niczego sobie, ale już nie wiem czy mam na nim patrzyć na traktor czy na (przepraszam nie wiem jak to się fachowo nazywa) te drewniane paliki po lewej/
Ale ci zazdroszczę pobytu w górach. Ja się już 2 rok wybrać nie mogę. Przyjemnie mi się ogląda Twoje zdjęcia. Tak sielsko. Normalnie jakbym tam był.
Po mojemu to rogale, w wersji gwarowej - rogole.... ;-)
Rafrog - skoro żeś taki zapracowany to specjalnie dla Ciebie, tym razem z większej wysokości:
342.
343.
344.
Ostatnie jak dla mnie, najlepsze. Trudo mi się zdecydowac na wybranie tego, które uważam za najlepsze, wszystkie trzy mi sie podobają.
Jednak najbardziej ten w srodku, zpęknie ukazana perspektywa powietrzną.
PS
Takie stojaki z choinek z częściowo poobcinanymi gałęziami nazywaly się "ostrawki". Stąd gwarowo "łostrywka".
Nie wiem, moze to się zmieniło?
343. robi wrażenie, podoba się.
Przepiękne :shock: :grin: