9 załącznik(ów)
Odp: A co myslicie o tym?
:) ciesze sie ze podobaja wam sie moje zdjecia , co do czystosci to chyba naprawde wyjatkowe miejsce , mlodych ludzi niewiele , przedewszystkim lokalni ludzie ktorzy o to wszystko dbaja i szanuja to co maja i to co tam jest, ( jaka doniczka na ulicy w jakim kolwiek polskim miescie by przetrwala noc ? ) urzekl mnie klimat tego miejsca ,cisza i spokuj , czystosc , jedna jedyna cichutka restauracyjka , pyszna kawa i crosanty, a wieczorem chlodne piwko , czego czlowiekowi wiecej potrzeba :) mam jeszcze okolo 30 fotek z tego miejsca wartych pokazania , powoli bede wrzucal coby balaganu nie robic . pzdr.
Mam takie same odczucia a przyklad zaraz podam... idac do pracy przechodze obok Zesplu Szkol Technicznych i pelno petow na chodniku oczywiscie pod drugiej stronie ulicy. Wracajac z pracy dosc spora grupa uczniow kopci jak kominy i tak jest codziennie... widac teraz tak mozna i jak ma byc dobrze, To tyle, bo nie ten watek :-)
czuje że w fotografowanym przez Ciebie miejscu są żywe istoty o twarzach innych niż nasze - sama architektura bez wypełnienia (ludzi) nie oddaje w pełni klimatu tam panującego : )
Z ostatniej wrzuty nabardziej przypadło mi do gustu 8. ze względu na fajne zestawienie kolorów - niebo na tym zdjęciu jest zdecydowanie najciekawsze. :grin:
6 załącznik(ów)
Takie Albumowe z wakacji, ale już judaszowe - kolory dają po oczach fest! :-D
upsss 3 zle wrzucilem :) juz ich nie ma :)
Judasz podobaja mi sie wakacyjne fotki :-)
kurde ja na wakacjach tam nie bylem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
upsss 3 zle wrzucilem :) juz ich nie ma :)
Są tak bardzo Twoje, że bardziej być nie mogą.:-D