160 najbardziej wpada w oko, przez światło, kolory, symetrię (chociaż ten ostatni element nie jest perfekcyjny ;)). 159 ładnie pokazuje przestrzeń, aczkolwiek wydaje mi się, że wolałabym, żeby wzrok był zatrzymany jakimś detalem.
Wersja do druku
160 najbardziej wpada w oko, przez światło, kolory, symetrię (chociaż ten ostatni element nie jest perfekcyjny ;)). 159 ładnie pokazuje przestrzeń, aczkolwiek wydaje mi się, że wolałabym, żeby wzrok był zatrzymany jakimś detalem.
O 160 juz wszystko zostalo powiedziane, dodam tylko, ze mnie tez sie podoba najbardziej z ostatniej wrzutki.:wink:
Cześć Iszi,
Fajne przestrzenie pokazujesz, i zdecydowanie świetnie ci to wychodzi.
Lubię przeglądać ten Twój wątek, jestem pewny że zawsze miło będę zaskoczony, widząc na poszczególnych stronach świetne ujęcia pejzażowe.
Masz świetną percepcję otaczającej przyrody - akurat taką co zdecydowanie mi odpowiada. Tak i z tych ostatnich - 160 bardzo fajne.
pozdrawiam i życzę dużo ciekawego światła.
Ekstra fotkę dodałeś do galerii. Niezmiennie lubię Twoje krajobrazowe.:grin:
Dotyczy zdjęcia poniżej. :grin:
Dziękuję Wszytkim za wypowiedzi:)
Po krótkiej przerwie spowodowanej kiepską pogodą i "podtopieniem" mojego miejsca zamieszkania Cumbrii zapraszam do Hornister Pass:
Załącznik 26379
Kapitalny klimacik ma ta fotka. Domki na drugim planie rewelka.
Oceniłem już raczej pozytywnie w galerii.
Pozdrawiam
Po poprzednich kilku zdjęciach,które były raczej nijakie, to ostatnie zwraca uwagę na plus.
Lubie takie klimaty.Miejsce i fotka urocze.
Ładnie skomponowany i dopracowany widok który przyjemnie sie ogląda.