Co najwyżej do zamówienia:
Ot taki wybieg sklepów internetowych.Cytat:
Brak w magazynie. Możliwość sprowadzenia na zamówienie. Czas oczekiwania zależy od dostępności u dystrybutora.
Wersja do druku
Do kupienia w połowie kwietnia. :-)
Pozdrawiam
A no tak faktycznie. Nie doczytałem.
Przepraszam za błąd.
no to chyba se nie kupie xD...
dziwi mnie fakt ze nie ma zestawu E620 + 14-54.
:/
mnie tam dziwi, ze tajkie zywe zainteresowanie tym korpusem jest... w sumie oprocz miliarda wodotryskow, ktorych sie nie uzywa [przynajmniej ja nie uzywam :P] to taka hybryda 520tki i 420tki...
Ale nowosc to nowosc :)
Swoja droga - ciekawe jaka bedzie sprzedaz tego wynalazku, biorac pod uwage dosc wyskoka cene [wiem, ze ojro poszlo, ze hoho - ale to nie zmienia sytuacji].
Moja konkluzja - stanieja 5xx to ludzie sie na nie rzuca, tak jak bylo z 410 i 510 po wejsciu 420 i 520.
ps - sory za brak PL znakow, ale mam w robocie uposledzony system operacyjny :)
Ale mam w aparacikach jakies magiczne tryby do portretu/krajobrazu i innych sytuacji fotograficznych w ktorych aparat wybiera wszystkie parametry za mnie... no i ich nie uzywam. Jak chce obrobic w jakis dziwny sposob fote - to wrzucam do jakiegos ps-a i robie na co mam ochote ;) nie wiem po co to w aparacie... niedlugo beda aparaty z telefonem i gps-em pewnie... bo czemu nie?
W sumie ten gps nie taki glupi pomysl - ile to razy sie czlowiek gdzies gubil? :D
a 410tka to dla mnei najbardziej elegancki aparat wsrod cyfrowych lustrzanek. Troche ich sie w lapkach przewija i naprawde 410tka bije wszystkie na glowe. To oczywiscie moje subiektywne odczucie. No, jeszcze e300 byl fajniutki, taki cannonet cyfrowy troche :)
Za to lubie olki - sa takie w dotyku "tradycyjne".
Ja troche dziwne podejscie mam do aparatow... dla mnie szczytem elegancji i technologii jest canon ae-1 program z lat 70tych, wiec pewnie jestem troche zwichrowany. Ale tylko troche ;)
slowem: neich zyje :esystem: i puszcza jak najwiecej fajnych puszeczek i zatyczek do tych puszeczek, co by bylo w czym wybierac ;)
zaraz zaraz
Czy te motywy/filtry w E620 działają przed czy po zrobieniu zdjęcia, inaczej mówiąc czy z normalnego zdjęcia jestem w stanie zrobić bezpośrednio w aparacie stylizowane filtrami?
z mojego pkt widzenia byłoby to lepsze rozwiązanie, lub może wystarczyłoby zapisywanie dwóch wersji zdjęcia: normalnego i stylizowanego
Edit:
znalazłem w opisie filtrów artystycznych:
"Przy fotografowaniu z Live View stosowany efekt jest bezpośrednio widoczny na ekranie LCD. "