Nie wiedzialam, ze szrokim mozna cos takiego wyciagnac. Nawet fajnie.
Wersja do druku
Nie wiedzialam, ze szrokim mozna cos takiego wyciagnac. Nawet fajnie.
Można, kiedy jest to jedyny obiektyw jaki posiadasz w tej chwili. :mrgreen: Jednak i tak duchowo się czuję zespolona z 70-300.
41
42
Dzisiaj przyszedł do mnie taki album od wojewody lubuskiego. Polecam (chyba można kupić w normalnym obiegu), bo zdjęcia prześliczne!
Wow!!! W pierwszej bardzo ladnie pokazalas to milsze oblicze zimy:grin:
Ladnie pokazana zima zarowno na pierwszej jak i drugiej fotce.
Pierwsze rewelacyjne! Podoba się :wink:
Ostatnia zimowa seria całkiem fajna foto 41 najlepsze ale dzika róża zdjęcie 40 jakoś mnie nie zaciekawiło, stać cie było na więcej :wink:
pozdrawiam
Bardzo ładne ostatnie dwie zimowe, ze wskazaniem na pierwszą ;)
Odwiedzam...oglądam...podziwiam i pozdrawiam :)
Owocki głogu kompozycją o kolorem moga się podobać. Na 41 pięknie pokazałaś szadź natomiast na 42 już tego efektu zabrakło a kształt i barwa nie mają tej siły przyciągania.
Dzięki! Teraz wiem co wrzucić na stronę, a co sobie darować. :grin: Na pewno szeroki kąt to taki trochę eksperyment. :roll: Jutro chcemy, w ramach mojej przedegzaminowej odskoczni, wyskoczyć gdzieś nad Odrę. Chyba nie zamarzniemy. Dzisiaj byłam 20 minut na dworze z E-3 i wróciłam w pięknym stylu, bo zapomniałam rękawiczek. :roll: Brrrr....
A tak poważnie to marzy mi się projekt taki 4 pory roku, który byłby odzwierciedleniem tutejszej, lokalnej przyrody. Nie wiem tylko czy znajdę czas na realizację z moim słomianym zapałem. Na chwilę obecną wybrałam aż 2 zdjęcia do kategorii wiosny. Ubiegłoroczne z mojego ogrodu (sad to nazbyt górnolotne określenie na te kilka drzewek).
wiosna 1
wiosna 2