Hmmmm, ale bardzo symptyczne te "pstryki" :wink:
Wersja do druku
odrobiłem zaległości.
Widzę, że pogoda skłania do zabawy w studio.
Bardzo spodobały mi się Bliźniaczki :-)
Pozdrawiam
Będę trzecia do kompletu... :wink:
Tło mi nie przeszkadza, pewnie wypadłoby jeszcze lepiej gdyby nieco mniejsza GO była. Rzuca mnie się jeno w oczy dość ostre swiatło na tym ostatnim- pewnie z powdu kontrastowego tła. Ale całkiem przyzwoicie to wyszło, teraz z pewnością mogłabym się z Tobą zintegrować jako sąsiadka :wink::lol:
Portret 1135 bardzo sie podba. Ładna poza, przemiła aparycja modelki nie może byc nie zauważona. Szkoda, że taki spontan się wkradł bo jakby światełko bardziej delikatnie to miód i orzeszki.
Fajne:) Choć pomimo wszystko w ostatnie mniej bym "ciął". Ciągle mówisz, że to zaimprowizowana sesja. Jak rozumiem kilka babeczek wdarło się przemocą do Twojego domu, a potem zażądało, trzymając w ręce granat, sesji;)
Wiesz Wujek jak jest. Siedzisz se spokojnie na ubikacji, czytasz gazetkę, a tu nagle do chałupy wparowują modelki. No i trza na szybko coś zaimprowizować.
Kolejna fota to moja córa sfocona analogiem om-1, zuiko 135/2.8, film T-max 3200, wołanie w rodinalu 1:50. Nie będzie żenującego dowcipu, bo jakoś tak nie będzie pasował do Majeczki.
1136
Gdybyś przyżółcił trochę fotę Majeczki wyglądała by jak ze starego rodzinnego albumu...ma klimat
Majeczka i spolka (chyba dobrze widze ten czarny pyszczek) jak najbardziej na tak. Fota w uroczym klimacie.
Usiłuję ujarzmić skaner, na razie z marnym skutkiem. Kolejna próba skanowania T-maxa 3200. Chyba odrobinę lepsza. Na focie mój syn Kacperek.
1137