Na pewno w stosunku do A7 będzie tyle wad co i zalet. Zaletą będzie szybszy AF, bogatszy wybór szkieł dopasowanych rozmiarem do body. Natomiast wiele zdjęć robisz widzę w słabym świetle i tu niestety EM5 będzie dawał gorszy obrazek.
Wersja do druku
Na pewno w stosunku do A7 będzie tyle wad co i zalet. Zaletą będzie szybszy AF, bogatszy wybór szkieł dopasowanych rozmiarem do body. Natomiast wiele zdjęć robisz widzę w słabym świetle i tu niestety EM5 będzie dawał gorszy obrazek.
myślałem by go z kitowym 12-50 używać .. w Sony A7 używam 3-4 akumulatorów na dzień
jak jest z trafnością i szybkością AF ?? jak jakość RAW - możecie mi podesłać np. zdjęcie wykonane pod słońce i z duzymi kontrastami ??
w.pokwicki@me.com
Weż sobie RAW-y stąd: https://forum.olympusclub.pl/threads...C5%9Bli-chceta jest ich tam parę.
Mnie ten aparat wystarcza w podróży.
Używam w podróży i nie narzekam, spełnia moje oczekiwania. Używam go w skrajnych warunkach - upał, piasek, mróz, śnieg, deszcz i jeszcze żyje, choć trochę poobijany :grin:
a jaki niedrogi ale dobry obiektyw w okolicach 35 mm jak najjaśniejszy byście polecali - ważne by Af nadal był szybki
oczywiście 35 na FF ... i tylko z AF