Że co? Ma rozebrać do rosołu? Z piórek biedną oskubać? Nie masz serca :wink:
Wersja do druku
Odwiedziłam dziś centrum Gdańska, bo strasznie w moim Tczewie narzekają, że na naszym Starym Mieście brud i smród. Chciałam sprawdzić, jak sobie radzą w tym w Wielkim Mieście.
Wniosek: jest... malowniczo :)
Wydaje mi się, że tamte serca nie były z TEGO Wieprza, były dość tłuste :)
Jeszcze dwa zdjęcia z dzisiejszego poranka w mieście wojewódzkim.
"Pocztylion" i "Maratończyk"
Nawet gdybyś do Nowego Jorku pojechała, to na pewno przywiozłabyś takie same zdjęcia.
Bufetowe takie!
Hehe, dzięki luna. Sugerujesz, że bez sensu jechać do Ameryki Południowej? ;)
Jako że tydzień bez kury, to tydzień stracony, wybrałam się dziś na poszukiwania. Niestety, jedna modelka nie wyraziła zgody na publikację wizerunku :(
A przy okazji, kolejna próba pożegnania zimy:
Ostatnie zdjęcie przefajowskie. Dałbym w galerii maxa.
Gdzieś Ty tam pobłądziła w tym Gdańsku ? to chyba koło stoczni okolice ul.Jana z Kolna . Godna podziwu jest ta twoja zdolność wyszukiwania tematów. A obrazek zimy świetny.
Aga, ale się u Ciebie dzieje w wątku. Świetne foty, a kurzaste prześmieszne.
Kapitalne, to ostatnie... kapitalne.
Hmm ... początek sesji zapowiada się intereśnie,:grin: akty tyż Przewidujesz?
Coś w stylu rozbieranko do rosołu.:mrgreen::mrgreen:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Nie powiem za k@czym bo może to zabrzmieć analnie, ale z k@czym:
do galerii!!!!!
Pozdrawiam
Ja
Jo juz jest w Alt ;)
No widzisz? Podoba sie :)
I ja zauważyłem w Alt (nie wiem co to jest)zdjęcie natomiast cały czas mi się podoba i nie wiem, czy nie coraz bardziej. A już tak między nami Warren Buffet to bliska Ci osoba :?::lol:
Aleście się uparli na tę galerię :) Wystarczy mi, że tu zaglądacie, za każdym razem jest mi fajnie.
Poniżej jeszcze jeden pejzażyk, może nie tak oszczędny jak ten ostatni ale ładnie się światło ułożyło.
nie ;) wrzucaj zimę
Że nie ładnie? :( Więcej zimy nimom i nie chcę mieć. Nawet kosztem reputacji ;)
Witam
Przyznaje, ze przeglądnąłem tylko kilka ostanich zdjec, ale ostanie zimowe dla mnie extra. Skojarzyło mi się z pewna podróżą, którą odbyłem hmm... jakis czas temu, kiedy to maluch był pełnią szczęścia młodego człowieka. Podroz na dzień dzisiejszy banalna : Częstochowa - Kielce. jak wyjezdzalismy, było podobnie jak na focie, ale na slask (Tychy) wracalismy juz dwa dni...tak jakos mi sie skojarzylo.
Pozdrawiam
Dwa ostatnie krajobrazy zimowo - przedwiosenne bardzo ciekawe.
Ostatnia krajobrazowa fotka z cieniem na pierwszym planie cool.
Helmuth, mi potem też trochę zabrakło kontrastu, a przede wszystkim koloru, na bloga wstawiłam wersję podobną do Twojej.
Poniżej ciąg dalszy kurzej serii. Wybaczcie niedoskonałości kadru, nie dość że to swego rodzaju reporterka, to również (nie bójmy się tego słowa) PTAKI. Nie zawsze jest czas na spokojne ustawienie kadru :D
Niezłe jaja;D to teraz po zgaduje gdzie to... Waćmierz, w tle gosp. P. Andrzeja ( nazwiska nie będę podawał ) Bardzo dobry człowiek. Kura prawdopodobnie Pana Władka... codziennie tam spacerują... a ja codziennie przejeżdżam tamtędy do pracy :)
Fajnie coś takiego zobaczyć i fajnie że w moje bliskie strony zaglądasz :)
pozdrawiam
Ale się uśmiałam :D
Ale że co :) że źle oceniłem ??:D
Trafiłeś w dziesiątkę. Tzn. nie znam pana Andrzeja ale co tydzień tam jestem po jaja ino w innym gospodarstwie (za plecami moimi). :D
Ciekawy zbieg okoliczności. Tego Pana "zza pleców" też znam ;)
pzdr
ps. ale jego kury chyba jeszcze się tak nie rozpanoszyły:D
Bufetowo, ale Ty to masz dobrze, czy z przodu czy z tyłu - wszędzie jaja :wink:
Wieprzu coś pisał niedawno o drobiowych aktach. Nic od razu. Na początek dość lajtowa scena łóżkowa :D
Okopały się :grin: dobre
K@czy, myślę że "drobizm" byłoby lepsze, kojarzy mi się z turpizmem, tak bliskim memu sercu ;)
Poniżej wrzucam poprawny kadr i poprawne zdjęcie, aby pokazać że takie też czasem robię :D