-
Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Pss
Kryzys przechodze, wieku sredniego czy cos...
ponoć pomaga zakup sportowego autka ;-)
PS.
bazuje na tym co mówią inni, sam jeszcze tego rozwiązania nie testowałem, póki co kilka miesięcy temu sprzedałem swoje toczydełko a na nowe trza będzie poczekać chwilę ;-)
z tej racji wybrałem się dzisiaj wieczorem na krótki ale szybki wypad rowerem, polecam ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
ponoć pomaga zakup sportowego autka ;-)
Ja polecam cycusie, stada cycuniów, nieprzebrane zasoby cycusiów świata. Nic tak życia nie umila jak z cycusiem piękna chwila :D
Więc zacznijmy focić cycusie w m4/3 :D. Kto pierwszy złapie kawałek cycusia sąsiadki lub jej pośladki ten dostanie tytuł Casanovy mlecznych barów o imieniu Szalony Jogurt a w kręgu "zabawy m4/3" będziemy go zwali Wrząca Pomidorzówa :D. Żony, dziewczyny lub kochanki nie traktujemy jak z łóżka sąsiadki - to się nie liczy :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Stawiam na przód chociaż bardziej mi to wygląda na tył, ale jednak te światła... :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Stawiam na przód chociaż bardziej mi to wygląda na tył, ale jednak te światła... :-P
A może samochód wyjeżdżał z poprzecznej bramy? :) Tak więc albo, albo!!! :D
-
Oczywiście przód :) Jak napisał autor, na zdjęciu jest podpowiedź.
Chociaż wcale takie oczywiste nie jest :/
Niby świeci na auto, ale może to być światło wstecznego.
Sent from my Lumia 710 using Board Express
-
Taaak...
Tiiiaaaa....
Nasz Janus, Janeczek, Janeczunio...
Hopsia...
No to moze choc troszke rozepne...
I ulubiona, 'byc jak dzony bravo'
Mmmm...mmm...
pozdrowionka
Pass, rozmarzylem sie...
-
Normalnie co Ty w domu te czirki trzymasz, że co chwila inne fotki? :)
Przód, samochodu, przód :)
-
Nieważne gdzie, ważne, że się z nami dzieli :)
Sent from my Lumia 710 using Board Express
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Przód, samochodu, przód :)
No to przecież pisałam, że przód. :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Z takim zdecydowanie, że przód ale może jednak ale światłą to wiesz co? Uśmiechów sto :) Piszę się PRZÓD ALBO TYŁ :)
-
1 załącznik(ów)
Macie PEN'a z matówką? Nie!!! A ja mam :D. Ja mam wersje PEN'isa PRO bo jak widzieliście potrafi lomografować z matówką też nie ma problemów, jeszcze trochę w nim pogrzebię to się okaże, że z tyłu ma miejsce na płytkę szklaną :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1352204666
-
Czarus za pen isa masz, dla Ciebie specjalnie...
pozdrowionka
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Z takim zdecydowanie, że przód ale może jednak ale światłą to wiesz co? Uśmiechów sto :) Piszę się PRZÓD ALBO TYŁ :)
Oj, czepiasz się, napisałam, że przód, mimo że z wyglądu bardziej przypominał tył. :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Czarus za pen isa masz, dla Ciebie specjalnie...
pozdrowionka
Z tą przy ścianie to nie tylko od tyłu i z przodu ale nawet z boku można (powiedział zbok do zboka) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Oj, czepiasz się, napisałam, że przód, mimo że z wyglądu bardziej przypominał tył. :-P
Gdybym się Ciebie czepiał to byś niewątpliwie to poczuła :)
-
Czy cos dla was jeszcze zostalo, oto jest pytanie...
Bylo nie bylo...
Bauns, bauns...
Jeeee...
I juz na prawde na zakonczenie krateczka, tada!
pozdrowionka
-
Na pierwszej foci bruneteczka robi sobie smyru, smyru pod paszką :). Na drugiej blondynusia z małym foszkiem myśli sobie - jestem piękna i bogata kupię sobie Małego Fiata. A na 3 foci pokazuj skuteczność maszynek do golenia :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Na pierwszej foci bruneteczka robi sobie smyru, smyru pod paszką :). Na drugiej blondynusia z małym foszkiem myśli sobie - jestem piękna i bogata kupię sobie Małego Fiata. A na 3 foci pokazuj skuteczność maszynek do golenia :D
ChaRmaX :roll:
Ja widzę piękne dziewczyny na świetnych zdjęciach a ty się doszukujesz nie wiadomo czego :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
Ja widzę piękne dziewczyny na świetnych zdjęciach
Gdzie???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Daj linka tez se popatrze:mrgreen::-PNa te zdjecia i dziewczyny.:-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Gdzie???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Daj linka tez se popatrze:mrgreen::-PNa te zdjecia i dziewczyny.:-P
Mirku, proszę https://forum.olympusclub.pl/threads...l=1#post877265 :)
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
ChaRmaX :roll:
Ja widzę piękne dziewczyny na świetnych zdjęciach a ty się doszukujesz nie wiadomo czego :)
Ja zawsze na zdjęciach widzę co innego :-P
Nie puszczę tego w dużej miniaturze bo się jeszcze ktoś zniesmaczy - chyba promocja na maszynki się skończyła :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Nie puszczę tego w dużej miniaturze bo się jeszcze ktoś zniesmaczy - chyba promocja na maszynki się skończyła :D
ChaRmaX STOP! mówię ci nie idź tą drogą!
-
Czy jest jakaś fabryka czirek?Moze to są klony? :-)
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
ChaRmaX STOP! mówię ci nie idź tą drogą!
Tą fotę mam na przestrogę aby nie podążać tą drogą - chyba, że kupię maczetę pod wycinkę buszu :D
To teraz z innej beczki :)
Nie wierzcie mediom!!!! UFOludki nie są zielone ani szare!!! UFOludki są UFOkotami!!! A dla czego zdjęcie niewyraźne? A widzieliście kiedyś wyraźne zdjęcie UFOludków i ich pojazdów? NIE!!! No to konwencja musi być zachowana!!! :P
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1352224408
Załącznik 73167
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
:shock: no to ładnie się rozkręcacie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
:shock: no to ładnie się rozkręcacie.
Gdybyś miała małego majsterkowicza to też byś rozkręcała, rozbierała i wzdychała :)
-
-
Cudowna wiewióreczka! :mrgreen:
Najbardziej lubię wiedeńskie wiewiórki, są jakieś bardziej ufne i chętniej podchodzą do ludzi.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Cudowna wiewióreczka! :mrgreen:
Najbardziej lubię wiedeńskie wiewiórki, są jakieś bardziej ufne i chętniej podchodzą do ludzi.
Najfajniejsze są zgierskie pająki. Wielkości piłki do kosza, bardzo włochate i dają sobie robić kizia mizia po szyjce a nawet przytulić je można :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Najfajniejsze są zgierskie pająki. Wielkości piłki do kosza, bardzo włochate i dają sobie robić kizia mizia po szyjce a nawet przytulić je można :)
A gdzie w Zgierzu? Wybrałbym się z kobietą, ale ma arachnofobię, więc ona odpada ;)
Ale samemu chętnie obczaję :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
strOOs
A gdzie w Zgierzu? Wybrałbym się z kobietą, ale ma arachnofobię, więc ona odpada ;)
Ale samemu chętnie obczaję :)
Za kościołem w centrum Zgierza jest taka uliczka wybrukowana kocimi łbami. Kiedyś przypadkiem tam trafiłem i uliczka z kamienicami wyglądała jak z zeszłego wieku (bardzo ładny widok). Trzeba przystanąć na środku ulicy i mówić głośno kici, kici pajączki będziecie jadły mi z rączki, oczywiście nie zważając na spojrzenia innych ludzi. Powinny wyjść z ukrycia ale nie zawsze to robią :)
-
Najlepsze wiedenskie wieworki sa na placu Pigal,ale Jarek je karmi tylko w niedziele.
-
Nie smiecic mi we watku grzecznie prosze, bo zawolam jakiegos z twa i pozamiata lopata...
pozdrowionka
-
-
To w mikro jest taka lufa która to tak przybliża? Czym łysy sfocony?
-
1 załącznik(ów)
-
Dzieki Andronek, Hadan, Ziootek :cool:
Janeczek - bardzo ciekawe fotograficznie te "lustereczka"!
Niezla sesja zombi :-x
CzaRmaX - film z biedronka - odlot! Zdjecia sprzetu, biedronki, papieru, film - wyslalbym do gosci z 43rumors :wink:
O, byly czirki - teraz widze lomo klimat, super!
Wizjer z lomo przypomina mi bodajze ustawianie ostrosci w Smienie :grin:
Ale pojechales z "Krzyzakami" :shock: :cool: :lol:
Janeczek - te helowiny jakies malo straszne, wszyscy sie na nich smieja :evil:
Sikawka - tez najbardziej podoba sie ta pierwsza :lol:
Czirki w przy kucu - wtf :cool: Nie, nawet tabletki daja :mrgreen:
O, fabryka czirek, u ha ha :mrgreen: Zdjecie kota - niezle :shock:
Widze, ze humory dopisuja :!:
Wrzesien 2010
G2, 20mm f/1.7 @ 2
G2, 20mm f/1.7 @ 1.7
-
Posiedziałbym teraz sobie przy jakimś wodospadzie hmmmmm. Kurde jedyny wodospad jaki mam pod ręką na ten moment to w ubikacji jak spuszczę wodę. Ale trochę wyobraźni, zamknąć oczy i prawie nie będzie robiło różnicy :)
-
No, można sobie pomarzyć po oglądaniu takich zdjęć. Jeszcze żeby było ciepło i w pobliżu wodospad, cudownie. Ta woda w ubikacji do mnie nie przemawia. :D
-
1 załącznik(ów)
Dzisiejsze motto dla Pań to:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1352256044
No i w tym momencie same minusy oraz zmasowany napad feministek :D
-
Czar par, dlaczego twoje zdjecia widze 2x? Bo na tablecie ogladam czy cus nie teges, swoje widze po razie...
Jerry, lubie winyle, zmien plyte:-)
pozdrowionka