Śmietanę pałą :shock: to czym tłuczesz kotlety! Strach się bać :mrgreen:
Wersja do druku
Śmietanę najlepiej zlizuje się z..... pałki... (hmmm .....:shock:)
helmuth nie czepiaj się- ciasta nie piekłeś ?:lol:
taki dowcip:
wraca mąż z pracy a żona w szpilkach wita go w progu, mąż na to: kochanie mogę najpierw dostać obiad?:wink:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
wanilia z auto trochę się spóźniłaś bo chyba miało by szansę w ostatnim OlyRulez :-D.
Witam po wakacjach i czekam na coś ciekawego.
:shock::shock::shock:
https://forum.olympusclub.pl/konkurs...o.php?photo=96
Fajna fotka. :)
Moja babcia mawiała, że od lizania wałka ma się łysego męża. :lol: Na wszelki wypadek ja nie liżę. :)
No widzisz! Ja liżąc nie myślałam o kosekwencjach, teraz już za późno :wink:
Lada moment podrzucę kilka zdjęć z rejsu po Greckich wodach.
Wyprawa niestety nie przebiegała w ustalonym uprzednio planie, bo pogoda zrobiła nam psikusa. Wiały bardzo silne wiatry, które nie pozwoliły nam dostać się na wymarzone cyklady. Na pokładzie jachtu przetrwaliśmy wiatr w porywach do 8!!! Była ostra jazda a płowa załogi wielokrotnie oddawała dary Neptunowi :wink: Ja na szczęście zamknęłam sie w sobie:wink:
Tak jako ciekawostkę załączam Wam zdjecia pokładu naszego jachtu- bo wielokrotnie pytano mnie jak to wygląda. Dla tych, których noga na pokładzie nie stanęła- załączam zdjęcia. Jacht Bavaria 47. Jeśli macie pytania- piszcie :grin:
Najnormalniej w świecie zazdroszczę :)
Pozdrawiam Beatko :)
Witaj Aniu!
Tak naprawdę to żadnych luksusów tam nie ma. Wyjątkowość podróżowania polega na ciągłym przemieszczaniu się i przebywaniu w coraz to nowych miejscach. Samo wyposażenie łódki jest dość podstawowe, a obsługa kibelka- Kingstona- nie jest prosta :wink::grin:
a odnosnie auto/portretu, to powinnas sie dogadac z ktoryms z forumowych specjalistow. mysle, ze zaden by nie odmowil sesji ;) sam jestem ciekaw wynikow :)
Witaj po przerwie :)
Autoportret bardzo pomysłowy, zresztą jak większość Twoich zdjęć.
I dzięki za fotki z łajby. Myślę, że ciekawą ilustracją stanu morza byłoby zdjęcie ze statywu na horyzont z dłuuugim czasem naświetlania: wtedy widać byłoby jak kołysało :)
No i z Neptunem trzeba się liczyć... ale o tym nie będę nikomu na razie wspominał ;-)
dziękuję za miłe słowo, która kobieta by nie chciała? niestety mężowie miewają mniej cierpliwości:wink:
jak w dowcipie- mąż mówi do żony: "...gdybyś była blondynką, albo chociaż rudą , a przede wszystkim gdybyś była trochę bardziej obca!!!....":lol::wink:
Pozdrawiam :grin:
Furtka przesuperowa, lubię takie klimaty. Pozdrawiam
Furtka suuper :grin:
od kilku lat korzystamy z tej samej firmy http://www.globtourist.com/ :)
Ostatnie z tą niebieską furtą - świetna fotka.
Portret - auto - bardzo udany.
A co do jachtu ... fiu fiu!
Powodzenia.
Pozdrówka.
A tak odpoczywaliśmy na jachcie- (moja osoba po prawej z tyłu w stroju nieformalnym :wink:):)
(zdjęcie wstawiam za zgodą załogantów)
Pozazdrościć, wspaniałe wakacje. Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć.
Rejsu zazdroszczę. Piękne foto blue@white.
To jeszcze na koniec- restauracja "Pod ośmiornicą" (nomen omen):wink:
Mniam. :D
Pod ośmiornicą ciekawe co serwują? Raczej bym się nie wstrzymał i skorzystał. :)
Jachcik klasa,świetnie spisał się tu fiszaj!
Ośmiorniczki wyglądają baaardzo apetycznie. ;)
Widzę,że lubisz podróże i potrafisz się nimi cieszyć;pozostawiają wspomnienia,których nikt nie może nam odebrać i to jest w nich piękne...
Pozdrawiam.
No to Grecji c.d...
O takie pyszności. Dużo by tego chyba nie zjadł ale spróbować bym spróbował. Żywe pewnie inaczej smakują niż ze słoika ?
Fotka z "ciastem" sympatyczna, na wesoło.
Łajba dla mnie pierwsza klasa, pozazdrościć swobody podróżowania- braku korków, remontów i stłuczek;-)
Urokliwe są te greckie (południowe klimaty).
Pozdrawiam
Ośmiorniczki palce lizać- langusty również choć próbowałam ich tylko raz w tym roku.
Nie wiem na czym to polega ale tam owoce morza smakują sto razy bardziej niż w naszych okolicznościach przyrody, do tego lokalne tanie winko- poezja :grin:
Dokładam zdjęcie pt:" Mały, ale wariat :wink:", przypadkowo złapane :)
Kolaż fajnie zrobiony i podany- tak bardzo po grecku. :)
Koleżance aby pozazdrościć tak pięknych widoków i potraw które dla nas są bardzo odległe.
Dobry motyw z tym "małym wariatem" ;)
Fajne wakacje, pozdrawiam!
Właśnie bałam się , ze zbyt nieprzyzwoity będzie efekt i miałam opory ale widać treść przerosła formę :wink:
Dziękuję za miłe słowa zwłaszcza "młoda" i "piękna" zabrzmiały jak chóry anielskie i chociaż sie tą iluzją chwilę nacieszę :wink::grin:
dziękuję koleżankom i kolegom za miłe odwiedziny, wrzucam dalej:)
na zdjeciu "detale" troche beczka wyszla? zdjatka w porzadku:)
zaułek, schody - o rany, jak mi tego klimatu brakuje. Bardzo ładnie to pokazałaś ale mnie skręca, że na Zakynthosie nie ma takich rzeczy :-/.
Pewnie znowu coś przeoczyłem. Proszę, przypomnij z jakiego miejsca te zdjęcia