Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Masz zdrowie... 4 rano toż środek nocy jeszcze........:shock:
No ale kto Rano wstaje ,temu Pan Bóg daje. Jak to w powiedzeniu.:mrgreen:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
O 4 wstac to moze byc nieco za pozno, policz dojscie/dojazd, znalezienie miejsca, potem ustawienie sprzetu, to troche czasu jednak zajmuje.
pozdro
ja bym wolała się nie kłaść w ogóle - łatwiej by mi było ;)
wracając do wątku
ćwicz ćwicz ćwicz tyle tylko powiem
te ciemne nietrafione totalnie - idź do Farensbacha do wątku i podglądaj ile się da - to mistrz mgieł ;)
Krakmanie... jak pisałam to mnie trudno ściągnąć z łózka, zwykle śpię do 10 :) Przede wszystkim biorąc pod uwagę to że kładę się spać kolo 2 w nocy:) Dlatego proszę o wsparcie mentalne. Trzymajcie kciuki za moją silną wolę... Oby nie padało!!! We Wrocławiu jest mokro i duszno, więc jeśli będzie piękny słoneczny wschód słońca to i mgła będzie:)
Jutro ma świecić słońce...tak podała TV choć przecież wiadomo od lat, że kłamie...:roll:
Gulaszowa.... u nas na forum pisze się "Miszcz".....
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Gulaszowa.... u nas na forum pisze się "Miszcz".....
no i znowu wtopa i orty - ale ja po matmie się nie znam na ortografii
Nyny nie strasz mnie! Wschód słońca planowany jest na 4:43! Wstaję o 4 myję zęby, ubieram się - wychodzę o 4:15, na dojazd potrzebuję jakieś 20 min. zostaje mi niecałe 10 min... chyba masz rację to trochę za późno :) przekładam pobudkę na 3:30...
W drodze powrotnej przerwa na kawę!
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Nyny nie strasz mnie! Wschód słońca planowany jest na 4:43! Wstaję o 4 myję zęby, ubieram się - wychodzę o 4:15, na dojazd potrzebuję jakieś 20 min. zostaje mi niecałe 10 min... chyba masz rację to trochę za późno :) przekładam pobudkę na 3:30...
Zęby możesz odpuścić. Weź te ze szklanki :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Ja nie strasze, samo zycie, ja tak co wypad wstaje i nie narzekam :p
pozdro
Wolałabym odpuścić ubieranie się :)
Krakmanie witam po przerwie:)