Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
dojechałem chyba do polowy wątku...i później przeskoczyłem na koniec...ciekawie tu i ciekawe historyje o Kolumbie wypisujecie panie CzaRmaX. Ze zdjątek, które zdążyłem obejrzeć najbardziej te w podczerwieni zwłaszcza pierwsze, też 19 i 31 niezłe było, fajne formy geometryczne 67, 68, 69, 70, 71, 81 jak dobrze zapamiętałem. Póki co na razie;-)
P.S. Dzięki za odwiedziny u mnie w galerii...
6 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
piotrdwr
dojechałem chyba do polowy wątku...i później przeskoczyłem na koniec...ciekawie tu i ciekawe historyje o Kolumbie wypisujecie panie CzaRmaX. Ze zdjątek, które zdążyłem obejrzeć najbardziej te w podczerwieni zwłaszcza pierwsze, też 19 i 31 niezłe było, fajne formy geometryczne 67, 68, 69, 70, 71, 81 jak dobrze zapamiętałem. Póki co na razie;-)
P.S. Dzięki za odwiedziny u mnie w galerii...
Zajrzałem do Ciebie bo można było dla siebie załapać kilka fajnych rzeczy a przy okazji obejrzeć fajne zdjęcia :). Nie dziwię się, że przeleciałeś wątek bo ja dużo produkuje z niczego ale tak jest kiedy z niczego trzeba klecić coś hehe :)
280. Dzisiaj będzie ballada o wystawionej łapie przez okno samochodu i dobrze, że mi je nie urwało :)
Tutaj kółko i asfalt z automatu
Załącznik 80624
A tutaj już kółko i asfalt przy dłuższym czasie a reszta z automatu :).
Załącznik 80625
Natomiast teraz polna droga :)
Załącznik 80626
Potem była polna droga i kałuża :)
Załącznik 80627
Po czym nastąpiła polna droga i śnieg :)
Załącznik 80628
Aby w końcu nastała polna droga z rozmazanymi krzakami i plamami błota na szkle (po kałuży) :D
Załącznik 80629
CzaRek ale z Ciebie kaskader. Pomysł to nwet ciekawy, tylko czy nie trochę wariacki???:wink:
9 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
CzaRek ale z Ciebie kaskader. Pomysł to nwet ciekawy, tylko czy nie trochę wariacki???:wink:
Nie przesadzaj w końcu wystawić łapę za samochód z obwiązanym paskiem od aparatu wkoło ręki to żaden wyczyn kaskaderski. Zawsze podobały mi się takie zdjęcia jadącego samochodu z widokiem przedniego koła. Tak się zastanawiam z czego i jak tu zmontować jakiś uchwyt aby aparat na stałe przyczepić do karoserii bez uszczerbku dla niej samej. Nic sensownego do głowy mi nie przychodzi oprócz tego, że trzeba było by to jakoś wewnątrz przymocować i wystawić na zewnątrz lub odczepić boczną listwę i zaczepić jakoś do otworów montażowych bocznej listwy :) Może ktoś ma jakiś inny sensowny pomysł?
280. Wszędzie pełno gór, mórz, jezior i rzek a ja mieszkam prawie na "równinie" (nie licząc wzniesień łódzkich) to trochę uwieczniłem tą równinę :)
MIX- zwykłe, HDR'y, "dramatyczna tonacja" :)
A
Załącznik 80701
B
Załącznik 80699
C
Załącznik 80707
D
Załącznik 80698
E
Załącznik 80706
F
Załącznik 80702
G
Załącznik 80703
H.
Załącznik 80705
I
Załącznik 80704
J.
Załącznik 80700
F, G i H najbardziej mi sie podobają i smugowate fajnie wyszły, ale mozna je jeszcze "uszlachetnić".:grin:
2 załącznik(ów)
Dzięki BIKER za ciężki obowiązek odwiedzania mojego wątku hehe :)
281. No to dzisiaj kolejna porcja równin :)
A
Załącznik 80797
B
Załącznik 80798
C
Załącznik 80799
D
Załącznik 80796
282. Kiedyś była pierwsza część "Polski dróg" w wersji CZ-B to dzisiaj będzie druga część z udziałem tego samego okna tylko inaczej skadrowane i na kolorowo bo wiosna się zbliża :)
Załącznik 80800
Mam zaległości i teraz nie wiem, o czym najpierw? :mrgreen:
Równiny F, G, H i polskie drogi [282] na pierwszy rzut polubiły oczy moje ;). A w ogóle to masz nawijkę, Chłopie - gawęda o Kolumbie wbiła mnie w krzesło :). Idę oglądać równiny nr 2.
PS. A polskie drogi do galerii proszę ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
PS. A polskie drogi do galerii proszę ;)
ZA JAKIEŚ 26 GODZIN :)
Bo po północy też będzie okienko ale takie z MOCĄ hehe :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
ZA JAKIEŚ 26 GODZIN :)
Bo po północy też będzie okienko ale takie z MOCĄ hehe :)
Zbieram sama okienka, więc ciekawa jestem ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Zbieram sama okienka, więc ciekawa jestem ;)
Jest to okienko z którym mam do czynienia u mnie na działce od 2-3 lat ale dopiero w weekend się skapnąłem aby je sfocić hehe :).