ups, to chyba do mnie, wysłałem pionowe. [wstydze_sie]
Wersja do druku
ups, to chyba do mnie, wysłałem pionowe. [wstydze_sie]
rzuciłem okiem na najbardziej interesującą mnie kategorię Krajobraz - fotografia z latarnią morską genialna.
Myślę, że pionowe siłą rzeczy muszą zostać odsiane przed głosowaniem (gdzieś w wątku było, że nie będzie się dodawać pasków po boku, ani kadrować później), ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby dosłać jeszcze teraz inne poziome.
Przepraszam ale to można klika zdjęć do jednej kategorii wrzucić?? Myślałem że po jednym do każdej.
Znaczy mogę wrzucić kilka zdjęć do jednej kategorii.O widzę że limit zdjęć też zdjęty.
Tak, ale po prostu trzeba zachować zdrowy rozsądek.
Odpowiem teraz, a jutro oficjalnie. Taka zasada (po jednej propozycji na kategorie) obowiązuje od samego początku tego konkursu. Oczywiście parę osób na samym początku (nie będę pokazywał kto ;) ) postanowiło wrzucić kilka propozycji. Gdybyśmy jutro zakończyli zbiórkę, to wedle regulaminu, losowo wybrał bym jedną z propozycji klubowicza w danej kategorii i pozostałe jego prace skasował z tej kategorii.
Z racji niewielkiego zainteresowania od jutra robimy "dogrywkę" i przedłużamy o 10 dni zbiórkę zdjęć, dopuszczając możliwość dodania kilku swoich propozycji. Zmienią się też nieco zasady głosowania, ale o tym napiszę jutro wieczorem. Umieszczę też zmiany w pierwszym poście zaznaczając co w regulaminie ulega zmianie.