Odp: Stare i nowe, nie tylko Olkowe :-)
Pierwsze zdjęcie to budowa estakady w centrum Bydgoszczy, tzw. trasa uniwersytecka. Zdjęcie zrobione przez szybę samochodu podczas oczekiwania na zmianę świateł. Było już zielone gdy nacisnąłem spust migawki, tylko dół zdjęcia jest przyciemniony:mrgreen:
Chwilę wcześniej na innym skrzyżowaniu widziałem fantastyczną scenkę. Do przejścia obsługiwanego przez Pana Stopka zbliża się mama z synkiem. Zatrzymuję się a mama z chłopcem w asyście Stopka przychodzą przez dwupasową jezdnię. Gdy byli już na chodniku przy prawym pasie, gdzie stałem, chłopak obrócił się i "przybił piątkę" z gościem który pomagał przechodzić mu przez zebrę. Niesamowita scenka, żałuję, że nie mam złącza SD w czaszce, było by super zdjęcie:wink:
Wg mnie kolorowe lepsze. Nieźle wypatrzony motyw :) Brawo :)
Wisła zamarzała tak piknie to musiało przyjść ocieplenie:twisted: Na szczęście udało mi się zrobić kilka fotek w zeszłym tygodniu.
1)
2)
3)
4)
5)
Zimno było jak ch...
Ładnie pokazana Wisła w zimowej scenerii.
Dobra, chłodna kolorystyka. Trudny wybór...
Chyba jednak 1 ze względu na kadr.
no tak, Nadwiślancy nie próżnują i dają czadu z fotami. Daje wam rzeka niezwykłe motywy i cieszy mnie to że je należycie wykorzystujecie. Zdjęcia bardo ładne, szczególnie 2 i 3 mi osobiście najbardziej podchodzą. Pozostałym niewiele brak do tych dwóch. Mam nadzieję że to nie koniec Wiślanych motywów.
pozdrawiam
K@cze łapy fajnie wyszły :D
No, k@cze mi również najbardziej się spodobały :D W piątek przed świętami byłam nad Wisłą i było jeszcze gładko. W drugi dzień świąt (środa) pojawiły się "plamy pleśni".
Fajna Wisła. U nas leje i ledwo do fabryki się chce wyjść :(
acha, cieszę się że mamy twarde dowody bytności Prezesa ;)