Ostatnie foty nie znalazły chętnych na skomentowanie więc odświeżam wątek.
Tym razem 1 fota - taki klimacik z IMHO najładniejszej części naszego kraju...
334.
Wersja do druku
Ostatnie foty nie znalazły chętnych na skomentowanie więc odświeżam wątek.
Tym razem 1 fota - taki klimacik z IMHO najładniejszej części naszego kraju...
334.
Ostatnie jakoś przeoczyłem :|
Najbardziej mi sie podoba portret cyganeczki z blondwłosym dzieciakiem (własny?) i ostatni kadr, ożywiona dyskusja Nikoniarza z gościem o cygańskiej duszy ;)
Fajny jest też kadr z cyganką i wozem w tle tylko krzywy jakiś i namiot w tle psuje całość.
Ostatni widoczek bardzo ładny ale mam wrażenie, że balans bieli się rozjechał (trawa wygląda jak szczypiorek na wiosnę a to już pełnia lata i nawet rżysko w tle jest zielonkawe) a całość chyba jest ciut za jasna.
Może tak?
http://img149.imagevenue.com/loc1195...122_1195lo.jpg
Wybacz ingerencję w Twoją fotkę, jesli Ci to przeszkadza to napisz, zaraz usunę.
Romskie zdjęcia bardzo fajne. Nie oceniam pojedynczo bo w moim odbiorze tworzą całość. Podobają mi się.
No co Ty - przecież pochwaliłbym się na Forum - zarówno dzieciakiem jak i piękną Cyganeczką ;-).
Nie żartuj. Bardzo się cieszę, że poświęciłeś czas mojej focie, zresztą pierwszy raz w historii tego wątku ktoś obrobił mają fotę - wielkie dzięki! Tu jest forum fotograficzne i fajnie, że można się tak zabawić. Twoja wersja, wstyd się przyznać chyba lepsza, jeszcze się przyglądnę tym zdjęciom i różnicom... Lepiej się czuję na etapie fotografowania niż późniejszej obróbki, świetnie, że mogę się czegoś nauczyć...
Ty też nie żartuj, co to za obróbka? ;)
Trochę balans bieli zmieniłem i ciut przyciemniłem.
A nikt w tym wątku nie porawiał bo nie ma czego się czepiać a choćby nawet coś, gdzies wypatrzeył to nie każdy lubi pchanie mu się z łapami w fotki i ludziska różnie reagują ;)
Ostatni landszafcik świetny, oryginał nawet bardziej mi sie podoba.
Bieszczady?
Z ostatniej "amerykańskiej" serii chyba najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 321.
Reportaż ze spotkania Romów również ciekawy.
Pejzaż polski i miły dla oka, choć chyba sporo trzeba było wyciągać z cieni, przez co kolorystyka wydaje mi się minimalnie nienaturalna.
Dzięki za komentarze. Ostatni widoczek to nie Bieszczady - wieś pod Zakopanem, podobnie jak 3 kolejne foty... :
335.
336.
337.
Mogłeś do tych krów podejść :)
Widoczki ,zdjęcia ładne ...
Ostatnie jakoś mi nie podchodzi ... chyba dla tego że ograniczyłeś strasznie pole widzenia ...