Zdjęcia sportowe bardzo dobre - późniejsze lepsze od tych pierwszych.
Fota ostatnia taka sobie i ewidentnie ruszona.
Wersja do druku
Zdjęcia sportowe bardzo dobre - późniejsze lepsze od tych pierwszych.
Fota ostatnia taka sobie i ewidentnie ruszona.
Ostatnia jest rzeczywioscie poruszona, robilem co moglem w PS-ie, ale i tak widac. Szkoda, bo nawet fajnie zagraly te naszyjniki z szyldem. Szkoda tez, ze nie widac twarzy gosci. Stalem chwile, ale sie nie chcial odwrocic.
Pzdr
Nie bardzo ta ostatnia fota...
Chyba rzeczywiscie. Co powinno byc lepiej, by temat zagral (roznokolorowe naszyjniki i napis)?Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Kurczę szkoda, że ruszone bo nie jest takie złe!
Dzieki :) Rozne sa opinie. Mi sie podoba temat, ale czegos (tylko czego??) brakuje, bo fotka nie gra tak, jak powinna. A poza tym poruszone.Cytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
Za koralami (tam gdzie drzwi) mogłaby stać taka typowa przekupa - sprzedawczyni. :mrgreen: Jak już sobie można marzyć czego brakuje. ;)
Kiedy tam bylem, to nie przekupy nie bylo. Jedynym osobnikiem byl ten gosc i mysle, ze gdyby on sie odwrocil, albo pokazal chociaz czesc twarzy, to byloby wyraznie lepiej. Chodzi mi jednak o taka strone technicza, typu inny kadr, inna perspektywa itp.
Jeszcze cos tam wygrzebalem z ostatniego, krotkiego street'u. Nie wiem, czy jest cos warte, mam mieszane uczucia co do tej fotki, dlatego prosze, byscie je skomentowali.
119. Up & down
Pzdr
Jednak slabo, ze nikt nie komentuje? Coz, nie udal mi sie chyba ten ostatni street :(