Znam prace , nie na jednym portalu sie zachwycalem , klasa i bez zadnej przesady to pisze.
:):):)
Wersja do druku
Znam prace , nie na jednym portalu sie zachwycalem , klasa i bez zadnej przesady to pisze.
:):):)
No przestać nie zamierzam, trzeba jakoś uciekać czasem od codzienności, ile można samochodem jeździć, taniej wyjdzie jak się podzierka w domu kilka zdjęć :) Dzieki za wiyzty
Pora ożywić wątek w nowym roku po dwóch miesiącach przerwy.
Ożywię go mam nadzieję, porcją moich snów.
Zatem jedziemy.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Wszystko S-klasa, 5 za całokształt twórczości, klimat i orginalność każdej foty !
Wiem ile mi schodzi występlowanie małej pierdółki a i tak efekt jest średni wiec tylko przypuszczam ile walczysz z każdą fotą :)
Jak zwykle wyczesane gratuluję pomysłów i ich realizacji jedynie pierwsze do mnie nie gada. Pozostałe bomba a szczególnie piąteczka.
A z czasem to róznie, jak się wyśpię i dobrze widzę, to kadr od zera do fiiniszu powstaje w 2,5 - 3 godziny. Ale to zależy jak złożona jest praca. Czasem to i 8 godzin może być a czasem i więcej.
Te bezgłowe, ten zeppelin, "widoczki"... yhh Jak kiedyś będę miał pieniądze to będę to kupował od Ciebie i obklejał ściany...
A wrzuciłbyś kiedyś foty składowe jednego takiego sklejaka ? Te do których siadałeś, bez wnikania co z nimi robiłeś i efekt końcowy który z nich powstał.
Zapraszam do zakupu, na stronie jest sklep, ceny negocjowane ;-) Prawda jest taka, że musi to swoje kosztowac, bo nie licząc normalnej roboczogodziny, to jeżeli sprzedaję od razu wydruk, np zalaminowany i na rozsądnym papierze , na piance, to niestety to kosztuje, a w kieszeni fajnie jakby coś zostało. W Polsce nie idzie to tak łatwo niestety.
Postaram sie wrzucić mały turtorial, moze w weekend jak czas pozwoli
Rozumie się że musi kosztować, jak to sztuka. Dlatego z kupowaniem muszę jeszcze trooochę zaczekać :twisted:
Spoko, będzie zniżka :)