Bardzo spodobało mi się Twoje podejście do wieżowców. Z takiej perespektywy prezentują się bardzo futurystycznie. Nocna dżungla świateł też wpadła w oko.
Wersja do druku
Bardzo spodobało mi się Twoje podejście do wieżowców. Z takiej perespektywy prezentują się bardzo futurystycznie. Nocna dżungla świateł też wpadła w oko.
90tka - rewelka, super klimacik!
90tka super, ciut koloru mi zabrakło
witaj po przerwie :grin:
Fajnie, ze znowu jestes!!!!!!!! Ciekawie zapowiada sie ta nadchodzaca opowiesc :wink:90 ze statywem to by nas chyba calkowicie powalila, ale i tak elegancki widok :grin:
Bardzo, bardzo udane zdjęcie. Czekam na następne z wypraw.
Dziękuję za wszystkie komentarze :)
Teraz taka bardziej ciekawostka, niż zdjęcie do oceny. Otóż zobaczycie w jaki sposób budowane i remontowane są ponad 15sto piętrowe wieżowce w Hong Kongu. Żeby cokolwiek zrobić trzeba najpierw postawić rusztowanie. A czego można użyć do tego celu? Najlepiej czegoś czego mamu dużo pod ręką czyli... sznurka i bambusa :D Tak tak, nie przesłyszeliście się. Te ponad piętnastopiętrowe konstrukcje wzniesione zostały tylko i wyłącznie za pomocą sznurka i bambusa. Jak widać trzymają się nawet nieźle, a budowlańcy skaczą po nich góra-dół niczym małpki ;)
Przy takich konstrukcjach bambus jest wytrzymalszy, od "standardowych" rusztowań ;)