u tego kotka widziałbym ciut więcej GO, tak by choć cały pyszczek w niej był. wydaje mi się, że bródka kotka już jest poza GO
piękny uśmiech szanownej Pani. Uśmiechnięte kobiety zawsze wyglądają ślicznie
Wersja do druku
u tego kotka widziałbym ciut więcej GO, tak by choć cały pyszczek w niej był. wydaje mi się, że bródka kotka już jest poza GO
piękny uśmiech szanownej Pani. Uśmiechnięte kobiety zawsze wyglądają ślicznie
Racja Abirze, chciałem sprawdzić jak to jest z otwartym obiektywem.
Portret przymknięty do 3.5.
Sent from my GT-P7320 using Tapatalk 4
Jeszcze jedno z błyskawicznej zabawy dziś po południu.
Na super przemyślane zdjęcia jeszcze przyjdzie czas.
Dziś podjąłem się trudniejszego zadania- fotografowanie Hubertusowej gonitwy za lisem. Do Huberta jeszcze sporo czasu, ale październikowa pogoda jest pewniejsza niż listopadowa.
AF-C i AF-C z trakingiem były w akcji. Obiektyw - 14-150 tak więc ciemnica i niestety mydło na końcu. Dużo zdjęć na najdłuższych ogniskowych. Ustawienia- na czuja, bo nie zdążyłem jeszcze przeczytać pełnej instrukcji.
No i na domiar złego, moja córka wygrała tę gonitwę :)
Przesiewam zdjęcia i postaram podzielić się pierwszymi wrażeniami. Pierwszy wniosek- w normalnych warunkach nie jestem wstanie zrobić lepszego JPG z RAWa, niż zrobi to aparat.
Napisałem- w normalnych warunkach. No i po Panasonicu, jpg Olympusa jest końskim skokiem naprzód
Pytanie do bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek: czy któraś przeglądarka zdjęć potrafi wyświetlić tyle danych o zdjęciu, co Olympus Viewer? Bo mój Irfan View nie potrafi.
Chciałbym wyciągnąć wnioski dotyczące trafionych zdjęc a kombinacji AF-C z lub bez trakingu i włączonej lub nie inteligentnej stabilizacji.
cześć.
Cholera, LR jakoś zupełnie mi nie leży.