-
Dzięki za komentarze i odwiedziny. Wrzucę resztę fot z tego koncertu. Pierwszy raz miałem okazję sprawdzić w trudnych warunkach Panasa L1 z ZD 50/2. Zestaw dał radę. Byłem zdumiony, że AF radził sobie w takich warunkach całkiem przyzwoicie.
1104
1105
1106
1107
1108
1109
1110
1111
1112
1113
1114
1115
-
1106 1107 1108 wpadają w oko :) Coś w nich jest jakaś emocja...
-
W dalszym ciągu Renata Przemyk bardzo wpada w oko a do tego doszło jeszcze zdjęcie muzyka grającego na ciekawym instrumencie.
-
Pierwsza rzecz jaka rzuciła mi się w oczy po obejrzeniu zdjęć to b.interesujące kolory i światło. Wiem że po części zasługa speców od oświetlenia, ale również sprzętu który świetnie zarejestrował obraz (czyt. mam coraz większą chrapkę na ZD50/2- mam nadzieję że za miesiąc się ziści). Moje faworyty: a/ 1101 - Kayah: za b. ładną grę światła na zamyślonej twarzy i malownicze tło. Zauważcie że piosenkarka ma na nadgarstku czerwony sznureczek - taki sam jak Madonna. Kabała? b/ 1104 - Czesław Mozil - bo widać że się niedogolił;) Podoba mi się moment i światło. c/ 1106 i 1108 - R. Przemyk: najbardziej ekspresyjne zdjęcia z serii. Jeśli miałbym się czegoś czepiać to bym niektóre ujęcia kadrował szerzej (wiem, wiem - lubisz wąskie kadry).
-
śliczne i szumy jakoś nie przeszkadzają :P
Gratki Rafale, bardzo przyjemnie się ogląda...
-
Większość wygląda dobrze, jedynie na 1110 plamy z szumów przeszkadzają.
-
Z moich wstępnych obserwacji - pod względem szumu Panas L1 jest o działkę lepszy niż Olek E500. Jeśli 800 ISO jest naświetlone w punkt to szum jest IMHO minimalny, dla mnie całkowicie akceptowalny. Do tego jasny obiektyw i można spokojnie walić koncerty. Coraz bardziej lubię ZD 50/2 i postanowiłem, że zamieszka w mojej fototorebce. Dał radę na koncercie, choć obawiałem się o ostrzenie w słabych warunkach.
Kolejna fota z moimi dzieciakami zrobiona tym zacnym choć trochę wolnym szkiełkiem.
1116
-
Najbardziej kolory podobają mi się na tym zdjęciu :) IMHO lepiej by było gdyby chłopiec leżał "prościej" chodzi o to by nie wystawała koszulka :)
-
Dzięki za komenty. Jeszcze jedna fota z Kijowa.
1117
-
Jak z Amerykańskich teledysków impreza w limuzynie :) Ładne BW