A ja jestem dumna z takiej uczennicy :)
Brawo Beatko !
Ostatnie zdjęcie proszę do galerii :)
Wersja do druku
A ja jestem dumna z takiej uczennicy :)
Brawo Beatko !
Ostatnie zdjęcie proszę do galerii :)
obcy m zacna fotka.
Bomba!
Serdecznie gratuluję tak wspaniałych fotek i przesyłam słowa uznania zarówno dla Autorki jak również Promotorom.
To są najmilsze chwile, gdy widać efekt forumowych znajomości i dyskusji.
Masz szczególny talent do korzystania z doświadczeń forumowiczów i umiejętność zjednywania sobie ich przyjaźni.
Potrafisz też unikać prostego naśladownictwa a wkładasz swoją duszę i talent w ciągłe poszukiwania i rozwój.
Teraz już nie tylko ciekawe widoki egzotycznych miejsc, portrety ale również kropelki będą Twoją wizytówką.
PS Pozdrawiam serdecznie Helenae za dzielenia się wiedzą i doświadczeniem, czego efekty tak wspaniale widać na ostatnich zdjęciach. :o
bardzo przyzwoicie ostatnie wyszły, szacunek za włożoną pracę.
pzdr
No nareszcie :-P
Kropelki na obu zdjęcich świetne, jednak "korona" w tle na "obcy.m", bardziej mi się podoba. Ocena w galerii :)
Kropelki coraz lepsze, ostatnie dwie bardzo ciekawe, ocena o galerii...:wink:
Pozdrawiam
Wasze komentarze to motywacja do pracy :grin:
dziękuję :grin:
kropelki mam jeszcz w zanadrzu ale muszę się z nimi pobawić.
A teraz coś z innej beczki- makowy collage.
Wanilia,
Ostatnie fotki z kropelkami są kreatywne kompozycyjnie, zestawienia kolorków, linii, plam rozdystrybuowane na strefy o różnej ostrości zapraszają do chwili zastanowienia, do zajrzenia w myśl, która je zrodziła, do odczucie pewnej specyficznej łączności z autorem, gdy wydaje się, ze rozumiemy jego zamiary, jego dzieło, emocje, ducha (w znaczeniu takim, jak "litera i duch prawa"), czyli ogólny zamysł.
Praca daje doświadczenie, co z kolei u krytycznej osoby rodzi wyzwania, prowokuje, pobudza, wzbogaca intuicję, buduje fundamenty do dalszych działań. Otwierają Ci się w główce nowe szufladki. Brawo!
Ubocznym skutkiem uniesienia poprzeczki tymi sprytnymi foteczkami mogą być marudzenia recenzentów przy następnych fotkach.
Najwyższe uznanie dla pracy i pomysłowości.
Pzdr, TJ
Na kropelki patrzyłem dobre parę minut - tak mnie urzekły. Naprawdę te dwie ostatnie zasługują na miano "pięknych zdjęć". Gratuluję uchwycenia i cierpliwości.
Gratuluję kropelek! :) Pojętna uczennica z Ciebie. :) Bliźniaczki są urocze.
Swoją drogą, nie mam pojęcia, jak przekonać wiatr, żeby nie wiał, gdy ustawię ostrość. Zawsze dmuchnie i... :(
Z innej beczki: jeszcze trochę Norwegii
ostatnie tylko jako ciekawostka- na rynku w Bergen można kupić skóry wszystkich polarnych zwierząt w tym foki, na tym jeszcze nie koniec barbarzyństwa- na rynku sprzedają regularnie mięso z wieloryba! :cry:
Witaj.
Podobają mi się zdjęcia z ostatniej serii,tzn.beczki. ;)
Dyptyk świetny - klimat jakże skandynawski i fajnie to skleiłaś.
Kadr z łąka ma bardzo duży potencjał z powodu jego malowniczości - nad tym pejzażem bym się przyłożył,myślę że warto.Aha - winieta tutaj jest moim zdaniem zupełnie niepotrzebna.
Co do skór - no cóż,co kraj to obyczaj;jedni skórują świnie a drudzy foki. ;)
Pozdrawiam.
Jakiego filtra użyłaś do maków?
Co do kropelek, nauki Helenae nie poszły w las i teraz cieszą oko. Co do serii norweskiej, zanim przeczytałem opis wiedziałem już skąd pochodzą te zdjęcia - są więc "czytelne" i chyba o to chodzi.
Cześć :) widzę, że pięknie kropelki pomęczyłaś :) gratulacje :) Pozdrawiam
Kropelki, romantycznie i obcy zdecydowanie na tak. Jakbym robił następny kalendarz "Lavazza- espress yourself", to bym ten pomysł podchwycił ;-) Bardzo fajna idea.
Swietnie :grin:, no może tylko, gdyby ten kwiatek w tle nie był taki biały :wink:
Świetne :D :D
hehe 1,5 metra owczarka :)
ostatnia kropelka piękna, i ten błysk - super :)
a kargulowe przyjemne, pewnie mnie też takie scenki czekają :) :)
Kargulowe jest fajne. :)
W kwestii fok i wielorybów ręce opadają. :(
Kochani mam do was prośbę. Mama prosiła mnie o odnowienie starej fotografii. Właśnie się tym zajęłam. Może ktoś z Was zechciały spróbować? Może ktoś potrafi zrobić to lepiej? (napewno tak jest).
Będę wdzięczna za pomoc:grin:
Załączam zdjęcie. Mam je zeskanowane w bardzo dużej rozdzielczości, ale nie wiedzieć czemu , małe miernej jakości wypada lepiej?
To ma być zdjecie do starego albumu.
Dłożę dwie kropelki ..
piękne sztuki, bardzo ładne!
Ostatnie kropelki świetne :)
k1m zdecydowanie lepsza.
Witam po wakacyjnej przerwie :grin:.
Wieczorem zamierzam nadrobić zaległości.
Ponieważ konkurs na autoportret zakończony (a mój faworyt wygrał), ciekawa jestem waszych opinii o moim autoportrecie.
Przedtem byłoby to niedyplomatyczne :wink:
Diabolikowi dziękuję za komentarz, mam nadzieję że słusznie odebrałam jako życzliwy :wink::grin:
FAjna fotka, ale może zdenerwować jak kto jest głodny :grin:
Świetny pomysł z tym lustrem:)
Świetny pomysł :grin: Ja robiąc swój autoportret po prostu miałem szczęście trafiając na ciekawe warunki. Tak czy siak nogami nie mogę z tobą konkurować :-P Pozdrawiam :)
Fotka bardzo fajna - brawo za pomysł (dałbym tytuł "dwa oblicza")....:wink:
Pozdrawiam
Witaj Wanilio,
fajnie, że znowu jesteś, bo już wiało nudą :)
Czekam na fotki z podróży :)
Witaj! Jesteś wypoczęta, zrelaksowana (mam nadzieję :-P), więc łatwiej zniesiesz moją opinię :mrgreen:
Ten autoportret, to szczyt obłudy i fałszu!
Zaklejona paczka mąki i pusty garnek (?:shock:) ale "pała" w czymś ubabrana :???:. Do tego kabaretki i wysokie obcasy- to normalny roboczy strój do kuchni? :roll:
A poważnie: gratuluję wyobrażni, żeby tak się zareklamować- tu poważna "gospocha", i garnki i pała :wink: a tam drugie, rozrywkowe oblicze(?:roll:), kabaretki i wysoki obcas. Kobitka jednym słowem "i do tańca, i do różańca" :grin:
helmuth :grin:
w garnku była bita śmietana- nie ważna ilość tylko jakość :wink::grin:
pozostałe intencje dobrze odebrane :wink::grin::cool: taka tam... kura domowa:wink:
dziękuję za miłe powitanie :grin:
:grin::grin:
za przedmówcą :)