Kraj jest obowiązkowy, musiałem pisać bo mi nie puściło inaczej
Wersja do druku
Kraj jest obowiązkowy, musiałem pisać bo mi nie puściło inaczej
Ja tam już zamówiłem. I dwa jak obiecałem o ! :mrgreen:
Ale heca, to wybrane zdjęcia zostały zamieszczone nie po to, żeby do tego wyboru się ustosunkować? Trzeba było uprzedzić :)
Jakkolwiek niedelikatna była moja krytyka, przynajmniej dała szansę na spojrzenie na rzecz z dystansu. Oczywiście, podjęcie wyzwania takiego jak wybranie zdjęć do kalendadza jest rzeczą chwalebną i tu należy przyklasnąć. Jednak, obrażanie się, trzaskanie drzwiami czy wpełzanie pod kamień jest zbędne.
No pewnie, można i tak, tylko po co?
Przytoczenie mojej wypowiedzi z innego wątku w kontekście tej sprawy i czynienie mi na tej podstawie zarzutu jest nietrafione. Czym innym jest ustosunkowanie się do wątku czy zdjęć, które pozostaną tylko na forum w internecie; a czym innym jest ustosunkowanie się do - jak by nie było - propozycji produktu, który można chcieć nabyć.
Kwestii o obrażaniu autorów zdjęć zupełnie nie rozumiem. Podejrzewam, że autor wypowiedzi był wciąż pod wpływem emocji.
Zawsze można się ustosunkować do wyboru.
Tego nikt nie broni ;)
Wyjątkowo się zgadzam z Twoją opinią. :grin: Oraz późniejszym wpisem, kilka postów dalej.
---------- Post dodany o 20:24 ---------- Poprzedni post był o 20:22 ----------
Zacytowałem fragment. To nie jest grzeczne, w ten sposób nigdy niczego nie sprzedaż...:roll:
Zdjęcia jak zwykle naszych wiodących fotografów wspaniałe. Szkoda mi niektórych, że nie ma ich..
Ale cóż , kalendarz ma 12 stron..