-
Kiedyś próbowałem lasu, ale to trudne. Zbyt dużo bałaganu i się poddałem. Myślę, że masz podobny problem, może dało by się to rozwiązać bardzo małą GO.
Najciekawsza z fotek MBZS jest trawka.
P.S. U mnie wygrałyby grzyby, bom na nie cięty jak pijak na wódeczkę :grin:
-
Oj i masz... teraz przez Was zjadłabym dobrego podgrzybka. Muszę poprosić Bartka, aby mi kupił wracając rano z pracy. :)
-
192 fajnie pomyślane z tą ostrością w wodzie, oko od niej ciągnie aż do nieskończoności pomimo nieostrej ziemi pod nogami.
-
Zgadzam się z magnum co do 192.
Natomiast na 194 nie potrafię ocenić co jest ostre, może zrobić jak radzi Mysikrolik- oko samo by poszło i znalazło :wink:
-
194 to najfajniejszy materiał. Jakoś GO się tak wszystko fajnie w GO ułożyło. Można machać wajchami od kontrastu, itp, ale niekoniecznie.
W pierwszym kadrze za dużo tej ciągłości - albo mgła na końcu ścieżki, albo to odbicie w kałuży.
-
Zdecydowanie 192. Naostrzone odbicie w kałuży to strzał w dziesiątkę, pomysł który zwykły pstryk uczynił fotografią w którą przemiło się patrzy. Oczy same biegały mi po kadrze łowiąc coraz to ciekawsze fragmenty.
Szkoda że te dwa następne nie trzymają poziomu. Rozumiem ich ideę ale już jakiś czas temu zauważyłem że tego typu kadry cieszą tylko na żywo, wyjęte z lasu na ekranie monitora już tak nie cieszą.
-
1 załącznik(ów)
-
3 załącznik(ów)
Dzięki za opinie. Krzyśku fajnie wyeksponowałeś trawkę ale wydaje mi się, że drzewa poszły w fiolet chociaż tego nie jestem pewien bo jadę na pożyczonym bardzo starym monitorku. Proszę o zajecie stanowiska w tej wrzutce.
-
jakoś kwity mi nie leża nie wiem czemu, 2 ciekawa to chyba w więzieniu żeby tylu na raz spowiadać :D gąsienica ciekawa ładnie kontrastuje na tle liścia :)
-
Na 197 podciagnęłabym trochę kontrast.