kapitalna 2-ga z pierwszej serii i pierwsza z drugiej !!! jasno napisałem ??
:)
druga z drugiej też gites!!!
Wersja do druku
kapitalna 2-ga z pierwszej serii i pierwsza z drugiej !!! jasno napisałem ??
:)
druga z drugiej też gites!!!
Obejrzałam tylko ostatnie dwa zdjęcia ( w wolnej chwili pobędę tu dłużej, bo widzę, że warto). Bardzo ciekawe miejsca wypatrujesz. Dużo rytmu, kształtów. Ale wszystko jest w harmonii. Podobają mi się Twoje zdjęcia. Pozdrawiam : )
Dwa zdjecia z wakacyjnej szuflady. Jakoś nie do końca jestem do nich przekonana, z drugiej strony szkoda mi aby doszczętnie zgniły. Pierwsze dla zwolenników koloru:
"Ostatnie tchnienie niejesiennych barw"
Drugie - ze sztafażem wyszło nieciekawie (pomysł), może ten ludzik wystarczy?
"Uchylacz"
Uchylacz świetny :)
"Ostatnie tchnienie..." bardzo mi się podoba. Delikatne. I dużo wdzięku modelki : )
:) :mrgreen:
Aga, jaki jest Twój patent na takie kolorki? Są wspaniałe.
Oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie ponarzekał na zbieżność kolumn czy krzywy murek ale to takie moje skrzywienie :/
BW też bardzo udane. Ludzik wystarczy za sztafaż, dobrze się ogląda.
Po raz kolejny - Twoje kolory są rzeczywiście urzekające. Odkryłabyś trochę rąbka tajemnicy :-) Cz-b tez bardzo interesujące.
Rocco, prostowałam trochę (było dużo bardziej krzywe) ale po przekroczeniu pewnej granicy zaczęło się deformować (pewnie mam zły patent prostowania). Wiem, że krzywo...
Chłopaki, pisałam już Wam, że kolorki są wokół nas, patent można mieć jedynie na ich zauważanie :)
Dzięki.
W sensie, że nie odróżniają turkusowego od morskiego? (w sumie, to fajne są te reklamy jakichś farb, nie pamiętam nazwy ale były "w temacie"). :lol: